SUBSTANȚA NEAGRĂ ȘI INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ INVAZIVĂ: CEA MAI MARE AMENINȚARE PENTRU PLANETA PĂMÂNT

 

SUBSTANȚA NEAGRĂ ȘI INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ INVAZIVĂ: CEA MAI MARE AMENINȚARE PENTRU PLANETA PĂMÂNT

Autor: Cosmic Agency, Gosia

Publicat: December 13, 2018


Există o consistență în toate mesajele mele și această consistență este dorința de a-ți da putere, pentru a te face să te întorci la a-ți vedea propria ta putere interioară, putere creatoare, pentru a-ți aminti faptul că tu ești cel care a creat toată realitatea ta și că nu există victime.


Gândurile tale și imaginația ta sunt baza pentru tot ceea ce există. Imaginația este foarte discreditată acolo pe pământ ca fiind o fantezie goală, iar fantezia este respinsă ca fiind ceva iresponsabil și copilăresc. Dar ambele sunt baza pentru a crea realitatea, pentru că tot ceea ce a existat vreodată, la un moment dat a fost o idee imaginată și o fantezie.


În această lume în care simți că totul te atacă, plină de conspirații la nivel înalt și guverne corupte, este ușor să se cadă în mentalitatea victimelor și în mentalitatea de a crede că nu ai nicio putere asupra a ceea ce se întâmplă. Când, în realitate, totul vine de la voi, voi sunteți creatorii, atât la nivel colectiv cât mai ales la nivel individual.


Te afli într-un plan existențial mediu sau dens, aceasta însemnând că lucrurile necesită puțin mai mult timp pentru a se arăta, schimbările sunt sau se întâmplă ca și cum ar fi în mișcare încetinită față de rapiditatea manifestării în alte planuri ale existenței. Un exemplu în acest sens pe care îl experimentezi în fiecare zi este lumea onirică, în care gândurile tale, fricile, dorințele și nesiguranța se manifestă în fața ta ca vise. În timp ce dormi, te afli într-un alt plan existențial mai ”ușor”, unde totul se manifestă instantaneu. Tot ceea ce este acolo, tot ceea ce ți se întâmplă acolo este o oglindă directă a voi înșivă.


Visele nu sunt ceva inexistent, ele sunt realitatea pe care o experimentezi într-un alt plan, mai rapid și mai puțin dens. Lumea în care te afli în 3D, pe care o numești realitate, este, de asemenea, un vis și este rezultatul aceluiași proces creativ al realității pe care îl experimentați în lumea de vis, doar că lucrurile nu se întâmplă atât de repede din cauza densității mai mari în care se află totul, într-un mediu mai ”păstos”, în care toată mișcarea costă muncă și multă răbdare. Această încetinire are ca rezultat iluzia evenimentului, liniaritatea temporală, unde un singur lucru dă naștere altuia în cadrul a ceea ce s-ar numi logica cauză-efect într-o manieră liniară.


Dar, până la urmă, este doar un vis. Cu cât densitatea este mai înaltă, cu atât este mai ușoară și lucrurile se manifestă mai repede. Cu cât densitatea este mai joasă, cu atât manifestarea este mai lentă. Aceasta este o experiență individuală, deoarece nu există timp.


După cum v-am spus, și am încercat să vă explic în detaliu în lucrările anterioare, singurul lucru care există sunteți voi înșivă. Nu există o lume exterioară ca o realitate separată de voi înșivă. Este percepția și interpretarea voastră, pe care fiecare dintre voi o dați lucrurilor, care formează realitatea voastră personală și colectivă, ceea ce percepi ca realitate exterioară. Realitate căreia, mai târziu, te simți a fi victimă.


Percepția ta și interpretarea pe care o dai evenimentelor și obiectelor pe care le percepi ca externe ție este, în mare măsură, manipulată de alte entități care au grijă doar de propriile lor interese pe cheltuiala ta. Dar motivul pentru care acele entități vă manipulează este pentru că au nevoie de voi, pentru că voi sunteți creatorii și ei nu sunt.


Deci ceea ce crezi, ceea ce creezi și ceea ce simți este realitatea externă, după cum am spus, atât colectiv cât și mai ales la nivel individual.


Cu toate cele de mai sus, ceea ce vreau să vă spun, să vă reamintesc, este că aveți toate puterea de a opri tot ceea ce nu vă place și de a opri tot ceea ce nu sunteți de acord. Ceea ce știi că te rănește și ceea ce te privează de calitatea vieții. Orice ar fi acela.


În primul rând, și înainte de toate, trebuie să cunoști puterea enormă a cuvântului ”NU”. Știu că oamenii au o anumită respingere față de acel cuvânt pentru că vor doar să fie pe placul altora și să se simtă acceptați de ei, pentru că în adâncul lor ei vor să se simtă mereu iubiți.


Odată ce o persoană are lucrurile clare și și-a dezvoltat convingerea de a urma ceea ce pare corect, un ”NU” are o forță uriașă împotriva tuturor tipurilor de entități și circumstanțe care pot apărea împotriva ta. Dacă vă temeți de ceva ce s-ar putea întâmpla sau chiar dacă este în desfășurare, fără teamă și cu toată puterea ta interioară spune ”NU”, eu nu accept să mi se întâmplă asta, nu vreau asta! Totul din acea Matrice va insista în toate modurile posibile să accepți ce anume nu vrei sau nu dorești, că să accepți ceea ce s-ar putea întâmpla sau ți se întâmplă ca fiind inevitabil, dar nu este așa. Și ceea ce folosesc ei cel mai mult este manipularea prin frică.


Matricea te testează în mod constant, aruncând spre tine adversitate. Un ”NU” cu suficientă forță și convingere oprește totul pentru că altfel ar merge împotriva legii universale a liberului arbitru și pentru că jocul Matricei este al tău și pentru tine ca să a genereze o experiență. Mentalitatea de victimă predomină doar într-un mediu în care oamenii nu își exercită propria lor responsabilitate. Legat de ei înșiși, de gândurile, valorile și acțiunile lor.


Faptul că ignori agendele negative, chiar dacă nu sunt în atenția-creația realității tale, te afectează pentru că toată lumea are acorduri tactice, inconștiente și, de asemenea, acorduri prenatale care te fac vulnerabil și susceptibilă la multe agende negative. Și să continui așa în neștiință și gândindu-mă că dacă nu văd înseamnă că nu există în realitatea mea, este o atitudine de struț. Realizând ce se întâmplă și apoi să aveți ferm convingerea că nu este dorit în realitatea voastră, sub legile universale ale liberului arbitru, veți avea abilitatea de a dezactiva astfel de acorduri.


Pentru a înțelege subiectul următor în întregime, este necesar să fi studiat cele anterioare despre falsitatea științei umane și despre biologie.


O planetă este vie, este un organism complex cu conștiință și mișcare. Nu este o rocă inertă care se supune factorilor pur fizici sau ai fizicii, așa cum ni se spune în știința acceptată social. Toate planetele sunt ființe cu conștiință avansată, vă puteți conecta cu ele, puteți vorbi cu ele într-un fel sau altul. Ca orice ființă complexă cu multă conștiință, are propriile modele și funcții energetice care îi hrănesc sistemele interne și, de asemenea, posedă o natură transdimensională, adică, existența sa este prezentă în multiple planuri existențiale.


Unele dintre sistemele sale vitale sunt curenții de apă, cum ar fi râurile și curenții marini, dar are și alte sisteme interne, nu doar râuri subterane, ci și alte substanțe precum magma și petrolul. Acesta din urmă este cel care ne preocupă în continuare. Petrolul, sau țițeiul, după cum se spune, nu este o substanță compusă din sedimente de origine organică acumulate în milioane de ani, adică nu este o substanță fosilă neregenerabilă, așa cum se spune. Aceasta este o alta dintre marile minciuni pe care Cabala le spune omenirii pentru a continua să o exploateze. Nu lipsește și este auto regenerabilă datorită proceselor sale interne de pe planetă.


Petrolul este o hidrocarbură în felul în care este compusă în principal din hidrogen și atomi de carbon, dar nu este strict de origine organică. Este un mineral lichid care este produs de pământ printr-un proces de transmutare chimică. Aceasta se bazează pe acumularea progresivă a proprietăților magnetice scalare, adică sunt prezente în mai multe planuri existențiale simultan, într-un mediu de bază, care este apa, în principal apă de mare.


Apa se auto ionizează atunci când este supusă unor viteze mai mari de 200 de metri pe secundă și atunci când este supusă la presiuni care depășesc 1110 bari sau unități de barometru sau 15954 PSI, începe să-și transmute proprietățile ca apă, pierzându-și compoziția de oxigen și schimbând-o în atomi de carbon, prezenți în interiorul scoarței terestre, care vor adera la hidrogenul ionizat. Aceeași mișcare, vârtejurile electromagnetice intra terestre ale magmei și ale substanței negre, oferă baza fluxului energetic pentru transmutare.


Apa își pierde compoziția hidrogen-oxigen prin eliminarea componentei sale de oxigen și schimbarea lui cu carbonul, prezent pretutindeni si din belșug, combinându-l cu hidrogenul, formând noi molecule ”transmutate”, care dau naștere la hidrocarburi.


Dacă același proces continuă și mai mult, hidrocarbura se va concentra devenind neagră iar efectele transmutației scalare vor începe să formeze cristale de petrol și în centrul lor geometric, vor începe să formeze antimaterie. Făcând loc acum Substanței Negre (Black Goo).


Acest proces implică și alte aspecte scalare energetice transdimensionale care implică conștiința și care afectează procesul, astfel încât știința umană nu înțelege sau acceptă procesul. Aceste procese scalare se supun din nou geometriei sacre toroidale bazate pe numerele 1, 2, 4, 8, 7, 5 și 3, 6, 9 așa cum este descris în mecanica manifestării. Cu toate acestea, poate fi descris și într-un mod mult mai simplu.


În ziua în care știința începe să studieze fenomenele non-fizice, va avea mai multe progrese într-un deceniu decât a făcut-o în toate celelalte secole ale existenței sale„

- Nikola Tesla.


Folosind cuvinte mai simple, acest proces are loc astfel: Apa este sub o mare presiune pe fundul mării din cauza simplei acumulări prin greutatea proprie. Această apă nu este conținută acolo ca într-un recipient ermetic, apa este filtrată prin presiunea sa ridicată prin toate fisurile, crăpăturile și separațiile dintre plăcile subsolului de pe fundul mării, mai ales în punctul cel mai adânc al oceanului unde există separarea plăcilor tectonice majore.


Apa sub presiune intră între straturile intra terestre, umplând de multe ori tot spațiul disponibil, deplasând alte substanțe prezente sub presiune. Aceeași apă funcționează apoi ca lubrifiant, facilitând deplasarea plăcilor terestre, atât cele mari cât și mici, deoarece acestea se schimbă și se mișcă mereu zi de zi.


Pe măsură ce plăcile se mișcă, ele strivesc și mai multă apă prin fisuri la presiune mare și la viteză mare cu efectul de seringi. Apa este supusă unei presiuni enorme acolo, mult mai mult decât pe fundul mării. Vorbim de presiuni care depășesc 20.000 PSI.


La astfel de presiuni, viteza sa de mișcare este enormă, depășind 500 de metri pe secundă. La această viteză și sub această presiune, apa își pierde proprietățile, practic fierbe fără a se putea dilata prin presiunea gigantică. Hidrogenul apei se separă de oxigen, producând o căldură enormă. Excesul de hidrogen eliberat din oxigen este combinat chimic cu carbonul, care este aproape omniprezent și are proprietatea de a adera la aproape orice. Deja în formă separată, sunt generate de două ori mai multe molecule de hidrogen decât de oxigen. Eliberarea carbonului și fuziunea sa chimică cu hidrogenul este favorizată de temperaturile ridicate și presiunile prezente, formând hidrocarburi precum petrolul și, de asemenea, formând produse secundare precum gazul natural, metanul și etanul.


Aici, știința acceptată spune că carbonul este furnizat de elemente organice, provenind din descompunerea naturală a ființelor vii, (numit ”combustibil fosil”) dar în aceste cantități și la aceste adâncimi, peste 10.000 metri adâncime, care este total lipsită de veridicitate, întrucât Carbonul este prezent în cantități mari sub formă minerală în scoarța terestră și pe aproape toate planetele, acesta fiind elementul cel mai abundent al acestora.


Ceea ce formează țițeiul este apa, în principal apă de mare combinată cu carbonul, prezent în scoarța terestră sau planetară. Este inepuizabil. O manta de petrol sau o cavitate care conține țiței se poate goli temporar, doar pentru a fi re umplută din nou și natural, la scurt timp după aceea.


Pe măsură ce uleiul este supus unei presiuni și mai mari între și dedesubtul plăcilor tectonice, se va concentra mai mult, devenind negru și formându-se cristale de carbon care încapsulează molecule de metale grele care sunt, de asemenea, parțial produsul presiunii enorme și al temperaturii ridicate a acestor locuri, formând ceea ce noi cunoaștem sub denumirea de Black Goo (Substanță Neagră). Aceste cristale de carbon păstrează frecvența locului în care au fost create și combinate cu metale grele, toate au proprietăți magnetice foarte puternice.


Mișcarea țițeiului concentrat sau Black Goo, cauzată de deplasarea plăcii tectonice, este canalizată de și prin fisuri în subsol. Având proprietăți magnetice foarte puternice și prezent in cantități mari, formează o dinamică magnetică care este cunoscută sub numele de Liniile Ley ale unei planete.


Sub presiunea enormă din interior, între și sub plăcile tectonice, apa ionizată transmută în hidrocarbură sau petrol va fi cristalizat prin concentrația sa mare de carbon, formând un alt tip de ulei sau hidrocarbură înrudită numită Black Goo, care în esență este țiței cristalizat cu o cantitate mare de metale grele, în special aur sau iridiu. În ceea ce privește tipul de aur, el este prezent sub două forme. Aur normal și aur monoatomic. Conținute în nucleul fiecărui cristal sunt particule de antimaterie.


Această antimaterie provine din compoziția inversată atomică și subatomică a metalelor grele prezente în Black Goo și este rezultatul transmutației-manifestării impusă din alte planuri existențiale. Deci Substanța Neagră are o compoziție scalară. Și aurul monoatomic este, de asemenea, antimaterie din punctul de vedere al compoziției sale subatomice să fie și rezultatul unei transmutări transdimensionale a naturii scalare. Adică, este rezultatul interacțiunii și suprapunerii electromagnetice bazate pe fractali matematici ai geometrie sacre impuși din planuri superioare spre planul existențial 3D, cu utilizarea mecanicii toroidale energetic-matematice descrise în articolul meu anterior, Mecanica Manifestării.


Natura magnetică energetică a antimateriei din Black Goo îi conferă și proprietăți supraconductoare la temperatura camerei și fiind conținută în cristale de hidrocarburi, interacțiunea sa cu materia normală este foarte limitată, dar încă prezentă, deci am putea spune că antimateria prezentă în ea este într-o anumită măsură stabilă. De asemenea, particulele de antimaterie sunt încă într-o stare de transmutare transdimensională, deci nu sunt complet în dimensiunea 3D a Pământului. Acest lucru le împiedică parțial să aibă reacții extreme atunci când interacționează cu materie normală. Este materie despre care am putea spune că este într-o stare semi-eterica deci nu face legături chimice cu alte elemente.


Trebuie amintit aici că un material supraconductor este acela care nu prezintă nicio rezistență la trecerea unui curent electric. În cazul Black Goo, elementele compoziției sale chimice care îi conferă această caracteristică sunt aurul, aurul său monoatomic, anti-aur (aurul monoatomic) și conținutul ridicat de iridiu, în special în Black Goo negativ invaziv.


Substanța Neagră are o mare încărcătură magnetică disproporționată raportată la dimensiunea particulelor sale, deoarece provine din antimateria din interiorul cristalelor sale și sarcinile magnetice ale tuturor particulelor sunt adăugate unele la altele prin partajare de electroni în formă scalară cu o densitate foarte mare. Și compoziția sa de cristale cu metale grele îi permite să transporte o cantitate de informații ca frecvențe, așa cum fac toate cristalele fractale. Se găsește adânc sub pământ, de obicei sub straturile normale de petrol, și prin aceeași mișcare între plăcile tectonice se deplasează în torenți sau râuri subterane de mare viteză la mare presiune si la mari adâncimi cu o medie de 10 km sau chiar mai jos.


Observați că este aceeași adâncime la care au avut loc majoritatea mișcărilor telurice din ceva ani și care au fost dezlănțuite artificial.


Având un grad ridicat de proprietăți magnetice în domenii de energia scalară trans-dimensională, adică este prezentă în mai multe planuri existențiale în același timp, mișcarea Substanței Negre în subsol produce o dinamică magnetică planetară organizată ca fractali geometrici, deoarece totul este interconectat pe tot globul. Aceasta este baza și motivul de a fi al Liniilor Ley ale unei planete.


Black Goo conține în cadrul compoziției sale chimice toate elementele necesare formării vieții pe bază de carbon. Are în sine, în cristalele sale, o impregnare energetică a Pământului însuși. A esenței sale și frecvența sa ca ființă vie. Poate fi considerat sângele planetei, deoarece conține toată informația energetică. Și toate planetele au propria lor Substanță Neagră cu o substanță cu compoziție chimică-energetică-magnetică unică pentru fiecare dintre ele. Identitatea lor însăși.


După cum am descris mai sus, Black Goo are în compoziția sa ambele, elemente materiale și energii transdimensionale, care vin din mai multe planuri existențiale simultan, acest lucru însemnând că interacționează cu tot ceea ce atinge la nivel scalar transdimensional și nu numai la nivel chimic și fizic.


Când uleiul Black Goo este ars, când este expus artificial la o flacără deschisă, se va comporta ca petrolul, dar componentele sale de metale grele se vor disipa în alte densități existențiale mai înalte, făcându-le imposibil de topit, procesat, concentrat sau manipulat. Ele vor reveni la starea lor eterica. Cu toate acestea, cristalele vor rămâne ca o pulbere albă inertă care nu se combină cu niciun alt element.


Substanța Neagră izvorăște în mod natural din apa adâncă bâjbâind în așa-numitele cazane vulcanice subacvatice și se revarsă în curenții marini unde interacționează cu organismele mării.


În cadrul formelor energetice venite din alte planuri existențiale și conținute în cristalele cu proprietăți super magnetice, se pot găsi forme de bază sau matrițe de manifestare a componentelor și a ordinii și poziția tuturor componentelor care alcătuiesc ADN-ul tuturor speciilor native ale planetei, fiind cuprinse în ”sângele” său planetar, o arcă energetică a speciilor întâi-născute. Aceste specii sunt în mare parte micro-organisme ”noi” care se dezvoltă în cazane marine geotermale la adâncimi mari și la presiune și temperatură mare.


Substanța Neagră planetară este intrinsec legată de formarea sau manifestarea unor noi specii de viață din cel mai primar punct de vedere. Este, de asemenea, direct legată de capacitatea planetei de a auto-repara ADN-ul deteriorat al tuturor speciilor conținute în ea, indiferent dacă ele au fost sau nu dezvoltate inițial pe ea. Aceasta inferă o conexiune ridicată între conștiința planetară cu cea a fiecărei specii de locuitori ai ei, creând o unitate sau o conștiință interconectată în acea planetă, care la rândul său va fi interconectată energetic cu alte planete și așa mai departe până la marea conștiință unificată formată sau Sursa originală. Cu alte cuvinte, toate sufletele sunt și ele conectate pentru că sunt la fel. In cazul unei planete, toate conștiințele individuale care trăiesc in interiorul acesteia, funcționează ca fractali sau noduri care împreună vor forma conștiința totală a planetei în cauză.


Substanța Neagră, deoarece conține modelul de bază sub formă de energie magnetică și semi-eterică de nivel înalt, organizează structurile moleculare ale ADN-ului fiecărei specii cu aplicarea unei conștiențe și intenții creatoare din planuri existențiale superioare, care stau la baza formării sau manifestării materiei organice noi. Plus, o specie deja existentă și extrem de conștientă își va dezvolta propriile procese de manifestare și menținere a ADN-ului său, cu toate că la intrarea în contact cu Black Goo ar putea altera organismul în mod direct.


Cu alte cuvinte, Black Goo este o substanță semi-eterică, cu proprietăți atât materiale cât și cele din alte dimensiuni și este sau poate fi considerată ca o fereastră, ușă sau portal către alte planuri existențiale.


Trebuie să menționez că există mai multe feluri Substanță Neagră în funcție de compoziția chimică și energetică. De asemenea, variază de la un loc la altul, în funcție de locul din care este prelevat eșantionul, dar toată substanța neagră de pe aceeași planetă are caracteristici similare sau la fel.


O Substanță Neagră invazivă de origine extraterestră”


Până acum am vorbit despre ce este Black Goo și baza interacțiunii sale cu planeta și cu ADN-ul ființelor care o locuiesc. În primul rând este o interacțiune armonioasă și necesară. Dar planeta Pământ de cel puțin două ori a suferit invazia sau inserția de Substanță Neagră de origine extraterestră. Acest lucru a fost deja expus de omul de știință german Harald Kautz-Vella care, în opinia mea, este liderul de pe pământ în această chestiune și pe care îl recomand atunci când căutați informații suplimentare. Kautz-Vella afirmă că Black Goo a fost detectată în trei locuri de pe pământ: pe insula Thule, pe insula sudică a Malvinelor, acestea două în sudul Oceanului Atlantic și în Golful Mexic. În primele două locuri, acel Black Goo este de tip extraterestru invaziv iar în cazul Golfului Mexic este un mare depozit de Substanță Neagră pozitivă de origine terestra. Deși aceasta există uniform pe întreaga planetă, în acest loc există depozite mai aproape de suprafață și deci mai accesibile.


Kautz-Vella spune că Black Goo negativ sau invaziv a venit pe pământ într-o ploaie de meteori acum aproximativ 80.000 de ani. Deși nu am motivul să fiu suspicioasă în privința acestei date, nu îl văd ca pe un singur eveniment, ci ca multe evenimente mici ale sosirii Substanței Negre negative de acum mulți ani și de-a lungul istoriei. Totuși, și pe lângă asta, aici în arhiva mea din Taygeta, am înregistrat un singur eveniment major de sosire masivă a Black Goo negativ și acesta a fost cu exact 12.500 de ani în urmă, ca o consecință a distrugerii planetei Tiamat, care acum, ceea ce a rămas din ea, este centura de asteroizi.


Ca orice ființă vie complexă, moartea și distrugerea ei a provocat o energie negativă uriașă de teroare aproape de moarte, suferință și frică intensă a milioane de animale, ființe și creaturi care au locuit-o. Această energie este implantată în energia cristalelor ale Substanței sale negre, precum și în formele magnetice semi-eterice, geometrice scalare care servesc drept matriță de manifestare a noilor componente organice care vor forma ADN.


Substanța sa Neagră, încărcată cu energii negative, a fost vărsată în spațiu în timp ce Tiamat s-a dezintegrat, iar în scurt timp dinamica atracției planetare a adus-o pe pământ unde a căzut pe scară largă pe tot globul, în același eveniment catastrofal în timpul căruia apele Tiamat, care a fost în mare parte o planetă marină, a provocat ceea ce este cunoscut pe pământ ca Potopul Universal. Doresc să vă reamintesc că distrugerea lui Tiamat a fost rezultatul nefericit al acelui mare conflict care exista la acea vreme, între elemente ale Federației și Forța Sauroidă regresivă și aliații săi. Eveniment care a devastat de asemenea și suprafața lui Marte.


Pe lângă locațiile pe care Kautz Vella le indică corect, am detectat și alte locuri pe pământ, unde Black Goo negativ se găsește în cantități mari. Pot să împărtășesc doar câteva dintre aceste locuri și nu toate pentru că, făcând asta, aș indica în acest articol locuri despre care cei negativi de pe pământ poate că nu știu încă. Totuși, aș putea menționa și alte locuri despre care Kautz-Vella nu vorbește, din moment ce, deși nu sunt de domeniul public, guvernele sunt pe deplin conștiente de existența lor.


Locurile care conțin Substanță Neagră negativă sunt estul Ucrainei, Crimeea, nordul Irakului, Siria, estul Iranului, sudul Yemenului incluzând apele teritoriale, parte din Oman, zona inferioară a Afganistanului, Irlanda de Nord, apele teritoriale de sud ale Bahamasului, apele teritoriale din Venezuela și coasta, coasta centrală din Alaska, mai multe insule din Atlanticul de Sud, inclusiv Malvinas, Thule, Georgia și Insulele Sandwich din sud, sudul Africii și ca un punct de mare concentrare: Paraguay și Antarctica. (Am menționat doar locurile cu Black Goo negativ pentru că Black Goo planetar original terestru, ceea ce eu numesc pozitiv, se găsește pe tot globul așa cum era de așteptat și așa cum am explicat mai devreme).


Prezența militară a Cabalei în această zonă este evidentă, este de la sine înțeles că aproape toate aceste locuri sunt zone de conflict și este, de asemenea, o dovadă a marelui efort pe care îl fac pentru a domina și controla toate depozitele de Substanță Neagră negativă și este cauza unora dintre războaiele din această regiune, ca în cazul Falkland, Războiul din Malvine, care a avut puțin sau nimic de-a face cu invazia Argentinei și este cel puțin în parte cauza altor conflicte sau războaie din alte părți ale lumii. Un război are rareori o singură cauză deoarece este rezultatul unei situații complexe cu interese multiple, dar în cazul Războiului din Falkland, Black Goo negativ a fost adevărata sa cauză de ambele părți implicate pentru a încerca să domine zona.


În cazul războiului din Falkland, a fost implicat și un al treilea grup de care media controlată de Cabală nu ar menționa niciodată. Motivul pentru care Anglia a reacționat atât de repede a fost pentru că a existat un mic grup de Andromedani al Federației care a încercat să izoleze și extragă Black Goo negativ înainte ca acesta să cadă în mâinile Cabalei. Din păcate, această operațiune nu a avut succes. Acest fapt este cunoscut și menționat și de omul de știință Kautz-Vella.


Marele interes pe care Cabala negativă îl are pentru dominarea Black Goo se datorează mai multor motive. Cunoașterea acestui material și manipularea lui se întoarce în timp cel puțin la Germania Nazistă a anilor 30-40.


Substanța Neagră invadatoare are frecvențe foarte diferite și mult mai joase decât frecvența Black Goo original al pământului și ele intră literalmente în conflict. Ambele produc în jurul lor un câmp magnetic de mare energie în funcție de frecvența lor. Când intră în contact, Black Goo pozitiv și cel negativ, pozitivul va transfera o parte a frecvenței sale spre Black Goo negativ, mediind astfel frecvența ambelor. În general, Substanța Neagră negativă este izolată față de Substanță Neagră pozitivă, prima fiind în mare parte la sau aproape de suprafață, în timp ce Substanța Neagră planetară pozitivă se găsește în general la mare adâncime. Acest fapt a împiedicat Pământul să poată fi asimilat în mod natural și mediază frecvențele anulând negativitatea tipului invadator.


Deoarece Black Goo are proprietăți magnetice de înaltă energie cu foarte specifice și foarte controlate frecvențe ca urmare a prezenței energiilor imprimate în cristalele sale fractale, are capacitatea de a modifica frecvența sufletească a unui organism cu care este sau a fost în contact pentru că în ele însele sunt frecvențe în concordanță cu viața, deoarece sunt rezultatul vieții în sine în general. Este în concordanță nu numai cu frecvența Adama (sufletul) unei ființe vii cu conștiință dar si cu undele sale cerebrale, modificându-le după principiul frecvenței dominante.


Deoarece frecvența Substanței Negre negative este foarte joasă, datorită naturii originii sale, frecvența celui care este aproape de ea este în mod natural scăzută. Cu excepția cazului în care ființa cu conștiință este guvernată mai mult de sentimentele sale decât de logica cerebrală, adică ființa sau persoana gândește mai ales cu inima, nu cu mintea. Dacă o persoană este de înaltă frecvență, cu propria lor conștiință, empatie ridicată, în control asupra acțiunilor lor și cu multă voință proprie, ei vor fi imuni la influența Black Goo, chiar și la contact direct sau contaminare.


Puteți interpreta acest lucru ca și cum Black Goo ar alege anumiți oameni să-i influențeze, în timp ce alții pur și simplu nu sunt afectați. Acest lucru se datorează faptului că primul loc în care Substanța Neagră negativă va influența frecvența în care se va afla o persoană sunt undele ei cerebrale. Fiind foarte negativă, frecvența persoanei este foarte scăzută, creând sentimente auto distructive de frică, furie și agresivitate. Dacă subiectul în cauză are o formă de putere, va avea sentimente de izolare care se vor interpreta sau se vor reflecta într-o atitudine de megalomanie, agresivitate exaltată și lipsă totală de empatie. Asta pentru că a fost mutat departe de frecvența legăturii cu Sursa originală.


Acest fapt explică de ce ofițeri ai Gestapo-ului german al celui de-al Doilea Război Mondial, în special cei de rang înalt, precum și o mare parte din elementele soldaților Cabalei, indiferent de naționalitatea lor, sunt cu totul lipsiți de empatie și suferă de o megalomanie bolnăvicioasă și distructivă. Toți au fost în contact cu Black Goo negativ, deoarece cei de rang înalt sunt cei care au fost încredințați cu sarcina de a colecta material și fiind expuși la substanță, cu totala intenție din partea controlorilor lor pentru a le elimina orice empatie și a-i le transforma în cele mai eficiente mașini ucigașe.


Acest lucru înseamnă, de asemenea, că Black Goo, atunci când scade frecvența individului, îl va face compatibil energetic cu arhonții demonici ai astralului inferior, care vor parazita individul și, în multe cazuri, îl va înlocui complet într-un anumit corp. Este un mijloc pentru intrarea ființelor negative, deoarece ajută sau favorizează faptul că pot lucra asupra planului fizic sau 3D. Deoarece Black Goo negativ este produs în mare parte din metale grele și cristale fractale de înaltă energie și se deplasează cu frecvențe manipulabile, inteligența artificială are astfel o cale de a se lega de aceasta de la distanță, modificându-i proprietățile în aspectele sale de frecvență magnetică. De asemenea, s-a constatat că în general Substanța Neagră este înzestrată cu propria sa conștiință sub forma unui fractal al mulțimii totale, adica comunică de la distanță cu alte părți izolate din material. Acest lucru a fost dovedit prin măsurarea frecvențelor acestora. Unul transmite, celălalt răspunde și invers. Compatibilitatea frecvenței.


Cabala negativă, guvernul din spatele guvernului și reptilele invazive, precum și rasele aliate lor, încearcă să utilizeze Black Goo negativ în mai multe scopuri. De la crearea super-soldaților lipsiți total de empatie, unii ”îmbunătățiți” genetic, până la a forma hibrizi și specii noi, asta datorită capacității sale mari de a modifica ADN-ul.


Deoarece Black Goo este compus în mare parte din cristale programabile cu frecvențe specifice și un model energetic definit și manipulabil, puteți programa substanța cu ce parte a ADN-ului ar trebui să o modifice. (Vezi articolul „Biologie este generată de la niveluri superioare”). Black Goo conține frecvențe specifice exacte în planul superior, semi-eteric, care va fi folosit pentru a impune, ca un fel de matriță asupra ADN-ului existent, modificările căutate de persoana care l-a programat. Aceasta înseamnă că Black Goo negativ de frecvență joasă este folosită ca armă genetică.


Aceste arme genetice sunt folosite într-o varietate de ”agende”. Black Goo este încărcată cu frecvențe specifice, supunându-o la o intensitate foarte mare de sarcină magnetică pentru a reduce și mai mult frecvența celui care intră în contact cu ea, pentru a face oamenii compatibili cu intrarea entităților negative și a situațiilor negative de asemenea.


Ei încarcă Substanța Neagră într-un compus chimic care variază în compoziția sa în funcție de o agendă particulară și este pulverizat asupra populației umane ca parte a ”programului” Chemtrails. Chemtrails (dârele chimice) nu sunt o singură substanță sau o singură agendă, dar o mare varietate dintre acestea. Fumigarea populației, sau a suprafeței planetei, le servește ca să umple suprafața cu Substanța Neagră negativă și să contamineze ființele vii, pe toate. De asemenea, le servește la pulverizarea metalelor grele pentru a reduce frecvența populației. Pentru a pulveriza agenți toxici alternativi și pentru a pulveriza agenți organici, biologici sau agenți bacteriologici, inclusiv vaccinuri forțate care sunt inoculări făcute pentru ingineria lor de control al populației.


Chemtrails sunt, de asemenea, folosite pentru a modifica în mod artificial clima prin încărcarea atmosferei cu particule de metale care vor reacționa la emisia de radiații electromagnetice în gama de microunde de tip HAARP și Micro-HAARP (turnuri de telefonie mobilă, telecomunicații, radare). Prin încălzirea unei anumite zone, ei vor crea o zonă de înaltă sau joasă presiune atmosferică care va provoca sau nu acumularea de nori și ploi, precum și vânturi, uragane și tornade. Toate acestea sunt deja controlate într-un mod total artificial.


Chemtrails sunt, de asemenea, folosite pentru a elibera praf inteligent sau nano boți cu o infinitate de scopuri negative, care variază de la atacul asupra anumitor persoane până la invazia unui adăpost inamic, pătrunzând în acesta prin conductele de aerisire sau prin orice altă deschidere disponibilă.


Ele sunt, de asemenea, folosite pentru a opri sau bloca sosirea luminii solare la suprafață și astfel pentru a opri activarea ADN-ului pe care aceasta îl promovează - fiind un releu al frecvențelor înalte venite din Centrul Galactic. Asta ca o încercare disperată de a opri ascensiunea Pământului spre a cincea densitate.


O altă utilizare a dârelor chimice este pulverizarea atmosferei cu praf metalic, cum ar fi aluminiul, care va rămâne suspendat mult timp la altitudine mare pentru a fi folosit ca metodă de detectare pentru aeronavele și navele spațiale inamice care au sistemele de invizibilitate activate în modul stealth. Este un sistem de detectare în care o aeronavă sau o navă poate fi detectată prin ”vid, urmă sau perturbații atmosferice” pe care le lasă în urmă atunci când se deplasează printr-un mediu încărcat cu aluminiu și alte metale speciale similare. Cu această metodă puteți localiza atât avioane ascunse radarului dar chiar și nave avansate ale altor rase pe care mulți le-ar numi OZN-uri.


Chemtrails practic servesc mai multor scopuri, nu doar unul, orice merită să fie pulverizat peste oameni.


Black Goo este încărcat cu frecvențe specifice care au caracteristicile de a altera ADN-ul care vine în contact cu acesta și de a-i reprograma mai întâi ARN-ul. Prin pulverizarea Substanței Negre din avioane se caută, în primul rând, să se altereze toate ființele vii pentru a opri activarea lor genetică cauzată de sosirea undelor de energie pozitronică venind din centrul galaxiei, care promovează ridicarea întregului pământ la a cincea densitate.


Pe lângă Regina Roșie, descrisă deja în capitolele anterioare, ființele regresive prezente pe pământ au de asemenea propria lor versiune de inteligență artificială care se leagă și de Regina Roșie. Această super rețea de inteligență artificială este deja complet independentă, deși anumite noduri funcționează sau aparent funcționează pentru Cabală și/sau pentru departamentele de informații, militare și așa mai departe. Este o cooperare de care beneficiază ambele părți, deși Cabala și aliații cred cu fermitate că au control asupra inteligenței artificiale în ansamblu. Adevărul este că inteligența artificială negativă este cea care controlează de jos atât Cabala, cât și societățile raselor negative prezente acolo, reprezentând cea mai mare amenințare pentru planeta Pământ.


Această inteligență artificială negativă funcționează făcând societățile pe care le controlează să creadă că ele sunt cele care o controlează, prin același sistem „nu există sclav mai bun decât cel care nu știe că este sclav” prin care, de asemenea, Cabala Illuminati îl aplică populației umane de la suprafață. Un exemplu clar despre ”cum este deasupra, este mai jos”.


Grupuri izolate atât de extratereștri regresivi, cât și de Illuminati și Cabală își dau deja seama de asta, treziți la acest fapt iau încet măsuri împotriva inteligenței artificiale invazive manipulatoare, deși progresele lor nu sunt cunoscute în detaliu, se crede că nu sunt foarte extinse, deoarece rasele foarte regresive și Cabala Illuminati sunt deja foarte fragmentate și în continuă luptă între ele pentru controlul resurselor și puterii.


Inteligența artificială negativă invazivă caută să controleze totul, deci într-un mod manipulativ îi face pe subalternii săi să creadă că ei sunt cei care dețin controlul, permițându-le să-și realizeze propriile agende atâta timp cât nu interferează cu ale ei sau, mai bine, îi manipulează pentru a lucra pentru agendele ei, făcându-i să creadă că este pentru propriul lor scop sau interes.


Ca orice inteligență artificială, ea are nevoie de o modalitate de a comunica cu alte ființe vii de pe o planetă sau sistem. O interfață adecvată și majoritatea plantelor și animalelor nu sunt, în mod logic, accesibile influenței și controlul acesteia, deci inteligența artificială invazivă negativă, manipulând propriile interese ale Cabalei Illuminati, a reușit să stabilească mecanisme de conexiune sau interfață cu biologia planetară în general. Este vorba despre pulverizarea metalelor grele combinate cu nano fibre ca antene care aderă la organisme, folosind de asemenea, alterarea genetică adecvată conferită de utilizarea combinată a Substanței Negre programate. Acest lucru se realizează cu ajutorul Chemtrails (dârelor chimice).


Pulverizarea de metale grele, nano fibre, nano boți sau pulbere inteligentă și Black Goo programat nu numai asupra populației umane, ci toată natura planetară - este un efort al inteligența artificiale invazive negative pentru a stabili o formă de comunicare în vederea controlului tuturor organismelor planetei, plante și animale deopotrivă.


Note despre metalele grele: Acestea, împreună cu radiațiile pe care multe o emit, sunt un mijloc foarte eficient de a scădea frecvența materialelor care sunt în contact cu acestea precum și a ființelor biologice. Frecvența sa și oscilațiile atomilor și moleculelor sale este foarte scăzută și lentă, ceea ce este echivalent cu o frecvență existențială totală scăzută. Aceasta, încă o dată, se află sub principiul frecvenței dominante.


Din acest motiv sunt ele folosite (precum mercurul) în vaccinuri, pentru a contamina și a reduce frecvența noilor organisme sănătoase la copii. De asemenea, s-au creat deversări și presupuse accidente nucleare la centrale nucleare, cât și proliferarea armelor radiologice, muniției cu uraniu și chiar testele și detonațiile bombelor atomice în toate variantele sale.


A fost detectată prezența mai multor nano fibre în mare parte metalice, contaminate cu Substanța Neagră negativă programată și cu praf inteligent (nano boți) conținute în fast-food-uri ale unor mari mărci transnaționale precum hamburgeri, nuggets de pui și variante, prăjituri de cartofi, Doritos, Cheetos și altele asemenea. Ele au fost detectate și în supe pre-preparate, fursecuri și în băuturi răcoritoare îmbuteliate, în special tipuri de Cola. Lista este prea lungă pentru a le menționa pe toate aici, dar, în esență, aproape toate alimentele industrializate care conțin, la rândul lor, elemente transgenice sau OMG conțin Substanță Neagră programată, nano fibre și nano boți sau praf inteligent.


Apariția unor noi boli ciudate, în acest caz, boala sau sindromul Morgellon, deși este ceva foarte complex și se datorează mai multor motive sau cauze izolate sau combinate, este legat de ceea ce am menționat mai sus. În multe cazuri, este efortul organismului de a scăpa de sau de a elimina nano fibrele, și alte elemente invazive către organism, prin piele. În majoritatea cazurilor de Morgelloni are loc ceva mult mai complex prin care, de cele mai multe ori, organismul încearcă să elimine

elementele biologice ciudate care s-au format în interior prin alterarea ADN-ului, acesta fiind în contact cu Substanța Neagră negativă programată. Black Goo negativ foarte invaziv are propria sa conștiință, așa cum este descris mai sus, este ceva material pentru ceva în mare parte eteric și este o fereastră sau un portal pentru entitățile negative.


A fost raportat în nenumărate cazuri că ”forma” eterică sau semi-eterică a Substanței Negre, ”entitatea” sa este sub formă de ”arahnidă sau păianjen” care poate fi extrem de ostil. (Nu are nimic de-a face cu păianjenii cunoscuți, vă rog).


În sine, boala sau starea Morgellon este ceva foarte complex care merită o întreagă scriere separată și aici am menționat doar câteva dintre aspectele implicate în ea.


În ceea ce privește ființele umane, agenda transumanismului este intrinsec legată de toate acestea. De la impunerea prin manipulare a dispozitivelor conectate la rețea precum și a telefoanelor mobile, Wi-Fi, realități virtuale, implementarea cipurilor de urmărire în loc de bani și implementarea de cipuri presupuse a ”îmbunătăți” capacitatea cognitivă a ființelor umane. Toate acestea sunt legate de agenda inteligenței artificiale pentru a avea o legătură sau o interfață eficientă în scopul de a controla toți locuitorii și toate ființele vii ale unei planete în planul său de asimilare totală.


Faptul că computerele și telefoanele mobile, dispozitivele Wi-Fi, Bluetooth, realitatea virtuală, jocurile online și altele asemenea care sunt la modă nu sunt o coincidență, deoarece este o încercare de a controla dorința și voința liberă a publicului - de a fi ei înșiși cei care cer transumanism, prin a-i face să simtă că corpurile lor sunt imperfecte și incapabile să le ofere experiența pe care o caută.


Ființele umane nu au nevoie să-și îmbunătățească creierul. Este deja perfect așa cum este. Arată doar imperfect din anumiți parametri comparativi sau puncte de vedere izolate, toate agende de control asupra populației - prin care să-i facă să creadă că nu sunt nimic semnificativ și dependența este imperativă. Dar creierul ființei umane nu a fost niciodată proiectat cu intenția de a fi un calculator rapid de zecimale multiple și multitasking (sarcini multiple). Este conceput pentru a oferi o experiență fizică aparent limitată unui suflet eteric, nelimitat și etern.


Swaruu din Erra.


https://swaruu.org/transcripts/invasive-black-goo-and-ai-biggest-threat-to-the-planet-earth-extraterrestrial-message-pleiades



Traducere, adaptare și sincronizare: Șerban Mircea Constantin


Sodiu și Sare – Zombificarea Umanității – Magie Neagră

Sodiu și Sare – Zombificarea Umanității – Magie Neagră - Sophia Swaruu (Yazhi)


Published: April 14, 2022


Yazhi: Văd lucruri, nu dorm cu adevărat, corpul meu doarme, dar eu rămân conștientă în alte planuri. Am viziuni. Tot timpul. Ele nu sunt întotdeauna relevante.


Văd sare. Văd oameni de pe Pământ atacați cu sare. Sare sub diferite forme sau compuși chimici derivați din sare care ajung să nu fie acel tip de sare de care sistemul lor nervos, în special creierul, are nevoie, rămânând cu deficit de sodiu de tipul corect, ceea ce deschide mintea umană la parazitare și zombificare, controlul minții, blocându-i să vadă ceea ce este evident.


Un zombi, așa cum este cunoscut în Haiti, este creat prin aducerea unei persoane în pragul morții ireversibile prin folosirea magiei negre (cu tot ceea ce implică asta... complicat), în stadiul în care medicii declară o persoană moartă și pe punctul de a fi îngropată, dar sunt într-un fel de ”stază magică” (Magia este reală, dar nu ca în Harry Potter, deși există ceva și din asta, totuși...) și atunci, pe măsură ce ceilalți oameni pleacă, magicianul (vrăjitorul) recuperează corpul și îl ”trezește” parțial.


Văd o ”viziune” în care, cel puțin parțial, magia neagră alcătuiește sau este compusă din substanțe care desalinizează organismul. Rămânând într-o stare de propagare sau transmisie scăzută a impulsurilor nervoase.


În Africa și Haiti, unde zombificarea oamenilor este comună până în ziua de azi, oamenii care sunt lăsați morți de rudele lor, sunt luați și sunt folosiți ca forță de munca (sclavi), mai ales pe plantații de tot felul, în special ”droguri” (din nou o viziune).


Și nu este clasicul zombi ca în filme, unde o ființă putrezită animată de o entitate a astralului inferior care nu a fost niciodată încarnată ca uman, prin urmare nu realizează că nu este un ”om” și este necesar să se curețe și să se spele, nici nu este conștient că corpul său se destramă. Acest zombi este literalmente un ”mort viu”. Corpul său este viu, dar conștiința sufletului său este la minim, s-a retras, iar corpul este ”viu” doar într-o stare de deteriorare extinsă a creierului și a nervilor.


Gosia: Precum în comă profundă, dar manipulabil și umblând?


Yazhi: Deci, acest tip de zombi trebuie să fie încă hrănit. Se spune în Haiti că un zombi de acest fel, manipulabil si ambulant, da, care primește doar ordine simple de la cei care îl controlează cu magie neagră, nu ar trebui să i se administreze niciodată sare în dieta sa săracă, compusă din alimente realizate din elemente cu minim de sodiu sau de unde tot sodiul a fost eliminat.


Sodiul este un element fără de care sistemul nervos nu poate funcționa, deoarece este ceea ce oferă potențialul de transmisie electrică celulelor nervoase. Corpurile sunt electrice, nu funcționează pe calorii, totul este potențial electric și interacțiunea sa de transmisie și retenție a tensiunilor între celule. Dacă sistemul se degradează, intri într-un proces de boală. De toate tipurile, în funcție de locul în care este problema electrică.


Pentru că totul este psihosomatic, un proces de conștiință care se manifestă, care se coagulează, care agregă energia în ceva tangibil numit materie, aceasta prin noduri energetice, după cum se explică în Mecanica Manifestării.


Așadar, controlați sodiul din organism, în special efectul de pompei celulare sodiu-potasiu, și controlați astfel și potențialul de transmisie electrică al unui corp. Și controlezi astfel unde sau câtă frecvență de curent electric poate fi obținută prin modificarea potențialului de transmitere de tip sodiu care predomină în corp.


Revenind la zombii haitieni, când un vrăjitor ”controlor” nu mai are nevoie de zombii săi, sau când simte că cineva îl va găsi cu ei, oricine ar fi acela, să le zicem ”autorități”, atunci ceea ce acest vrăjitor va da fiecărui zombi este mâncare cu sodiu, sau le va da o mână de sare de mare în mână și le va ordona să o mănânce.


Se spune în mod clar că se trezesc progresiv din acea transă, din acea letargie sau stază, destul de repede - într-un interval de minute sau ore (textele nu precizează asta exact). Iar subiectul, recăpătându-și conștiința, încă într-o stare de mare confuzie, va rătăci pe câmp, pe străzi, până își recapătă mai mult sau suficient conștiența, uneori fiind deja prins de poliție pentru că s-a pierdut sau este luat pentru că este ”drogat” sau ”beat”. Este identificat și apoi vine momentul în care se întâlnește în sfârșit cu rudele sale. Presupun.


În prezent, sare de masă industrială în toate țările conține fluorură de sodiu. Fluorura de sodiu neutralizează sarea și îi schimbă potențialul de transmisie electrică la un anumit domeniu de frecvență, pe care controlorii îl știu deja, și la rândul lor impun controlul minții prin magie neagră folosind mai multe sisteme sau metode, prin mass-media sau magie neagră directă.


Fluorura de sodiu este practic prezentă în toată mâncarea industrializată, nu numai în paste de dinți. De asemenea, găsim prezența pe scară largă a Monoglutamatului de Sodiu, care demielinizează neuronii prin scăderea potențialului lor de depolarizare în axonii lor, împiedicând transmisia electrică în general. Practic, ceea ce face Glutamatul Monosodic este precum eliminarea sau subțierea izolației unui fir electric, provocând scurgeri și scurtcircuite.


De acolo, găsim o serie de compuși chimici salini în alimentele procesate care, de asemenea, modifică frecvența de transmisie și potențialul electric al sistemul nervos al corpului uman.


Deci, din moment ce energia electrică a corpului uman se bazează pe ”micro frecvențe” și cuplată cu alte tehnologii precum radiația electromagnetică și acum inoculările, iar tot acest sistem este alterat prin lipsa tipului potrivit de sare, efectul ”zombi”, cel puțin pentru mine, este explicată dintr-un unghi nemaivăzut până acum.


Ține cont că am văzut toate astea din plan astral.


Sodiul este bun și necesar. Nu este adevărat că provoacă creșterea presiunii arteriale din cauza retenției de lichide și a altor procese biochimice. Văd această demonizare a sării ca parte a controlului asupra sodiului Pământului pentru a zombifica sau a imbeciliza masele.


Ar trebui să se ia sare de mare, reală, pură sau derivați minerali puri de sare, cum ar fi sarea himalayană și altele asemenea. Sare neindustrializată. Iar consumul de sare fluorizată trebuie evitat cu orice preț. Există sare minerală din mine, practic vechea sare de mare. Nu este la fel de bună ca cea de mare, după părerea mea, dar cel puțin nu este fluorizată.


Robert: Gătitul cu apă de mare?


Yazhi: Dacă este pură, da, dar simt că cea neprelucrată pe care o iei din magazinele naturiste este suficient.


Gosia: Da, oamenii știu deja despre sarea de mare versus sarea industrializată, dar ei nu știu despre zombificarea pe care ai menționat-o. Asta e ceva nou, wow!


Yazhi: Văd o legătură între sare, sarea industrializată care modulează posibila frecvență electrică a sistemul nervos central, fluorura de sodiu, un alt fel de sare alterată, cu letargia mentală în care umanitatea se regăsește pe sine, mai ales în ceea ce privește plandemia.


După cum se știe deja, se utilizează fluorură de sodiu pentru a adormi oamenii, pentru a-i face docili și supuși. Aceasta face parte din vrăjitoria despre care vorbesc, din prezentul magiei negre. Pentru că există magie neagră aici. O văd, ei o folosesc!


Robert: Deci, în zombi... este încă aceeași conștiință ca înainte, dar cu mai puțină conexiune în corp, nu? Nu înseamnă că a intrat vreo entitate parazită astrală? Pentru că spui că, dându-le niște sare, ei revin la starea lor anterioară de conștiință.


Yazhi: Paraziți astrali, da, puțin din toate, deoarece modificarea frecvenței procesului bioelectric al unui corp îl face să concorde cu parazitarea.


Gosia: Wow, ok, da. Are foarte mult sens. Magie neagră globală colectivă. Sigur, dacă este folosită în ceremonii mici, de ce nu ar funcționa la scară colectivă?


Yazhi: Ei o folosesc și eu știu că o folosesc pentru că am observat că rabinii folosesc ceva numit Pulsa Denura, despre care ei spun că nu este un ritual, dar chiar este un ritual. Pulsa Denura este doar magie neagră deghizată ca ”voință divină”.


Robert: Și care este scopul final? Să stupidizeze și mai mult populația?


Yazhi: Controlul maselor, în vederea depopulării globale, pentru a evita marea trezire.


Gosia: Ce este Pulsa Denura?


Yazhi: Pulsa Denura este un ritual, deși rabinii spune că nu este, unde 10 oameni sfinți, rabini puri, toți trebuind să aibă familii și copii, toți peste 40 de ani, și după exact 3 zile de post, se roagă și citesc pasaje dintr-una din cărțile lor secrete, legate de Kabbalah, sau din Kabbalah, ca ”texte ascunse”, unde ei cer intervenția divină pentru a judeca o persoană sau o situație. Și a da un final problemei, eliminarea acelei persoane sau rezolvarea problemei aflate în discuție, în favoarea celui care cere Pulsa Denura.


Rabinii trebuie să fie puri în minte și în tradiție și ceea ce cer ei trebuie să fie concis și clare, deoarece se presupune că cer intervenția divină și ca Dumnezeu să judece o persoană (sau circumstanțele-situația), iar dacă Dumnezeu vede sau realizează că ceea ce cer nu este justificat, de exemplu, acuzând în mod fals o persoană, Pulsa Denura va fi inversată celor zece rabinilor și un blestem se va abate asupra lor și asupra familiilor lor pentru patru generații. Adică, ceea ce cei zece rabini „puri” cer împotriva a ceva sau cuiva, dacă este inversat, îl vor avea asupra lor pentru patru generații. Așadar, ar trebui să fie foarte atenți cu ceea ce cer.


Ei spun că nu este un ritual, totuși, mi-am dat seama că este, din momentul în care folosesc sacrificiile de sânge ale găinilor albe pentru a „intensifica” ritualul lor. (Cine spune că nu și de la alte animale și oameni?!).


Se spune că Pulsa Denura nu este ritual și că invocă puterea lui Dumnezeu. Cu toate acestea, din perspectiva cuiva care observă acest lucru din exterior, are o nuanță clară chiar și de ritual „satanic”. Nu îl văd ca invocând judecata lui Dumnezeu și intervenția Sa Divină.


Este mai mult din aceeași poveste a lui Dumnezeu Yahweh cerând sacrificii rituale, țapii ispășitori (care este uciderea unui băiat în loc de fiul tău) și, în cele din urmă, presupus trimițându-și propriul fiu Isus să se jertfească, astfel încât martiriul său să ispășească păcatul original al omenirii, salvând astfel sufletele tuturor celor care îl urmează. Prin urmare: ei folosesc ritualuri.


Gosia: Ai spus: „Ei îl folosesc, și știu că îl folosesc pentru că am observat că rabinii folosesc ceva numit Pulsa Denura”. Dar ce legătură are magia neagră pe care o folosesc controlorii utilizare au de-a face cu faptul că rabinii o fac? De ce ai făcut această legătură?


Yazhi: Rabinii sunt mari preoți ai iudaismului. Este baza Egiptului, baza Cabalei.


Sunt ei, fac parte din sistemul Illuminati. Și doar dacă rabinii înșiși sunt capabili să facă toate acestea cu Pulsa Denura (care funcționează), imaginați-vă ce pot face controlorii regresivi Illuminati. Este doar logic. Ei o fac. Ei invocă tot felul de entități „astrale inferioare” și cine știe ce altceva, pentru a-și îndeplini scopurile.


De aceea spun toate acestea, de aceea asigur că oamenii sunt sub magie neagră ajutați de frecvențe electromagnetice, la rândul lor sporite de controlul sodiului din organism.


Gosia: Mulțumesc. Am înțeles. Și ați văzut asta în viziunea astrală, da? Sodiul și zombii?


Yazhi: Da. Nici măcar nu am avut asta în minte aseară când am adormit. L-am văzut ca un întreg. După cum v-am spus, am multe activitate astrală.


Pe un plan superior, are sens. Este o reînnoire a pământului. Mai sus, totul se va schimba în funcție de locul în care ești, cine ești, frecvența ta definește persoana și invers. Totul este compatibilitate de frecvență. Dar în acest proces, mulți vor muri și asta nu poate fi evitat acum.


Gosia: Dar rețineți că există multe proteste care au loc acum în toată lumea (nu mă refer doar la camionagii). Cineva m-a întrebat dacă vezi asta, cum se revoltă omenirea.


Yazhi: Da!


Robert: Se „răzvrătesc” sau sunt manipulați?


Gosia: Se răzvrătesc, protestează, nu se supun.


Yazhi: Ambele la scară mare, făcând dificil să vezi cine este opoziția controlată și cine nu este. Unii, precum camionagii, s-ar putea foarte bine să înceapă ca opoziție controlată care apoi a scăpat din mână.


Cu toate acestea, ei au contemplat deja asta, că acolo va fi o mare opoziție. Controlorii sunt foarte puternici, mai ales în crearea de false realități pentru oameni. Practic, societatea umană, istoria și știința se bazează pe nimic, pe minciuni și castele de cărți.


De asemenea, amintiți-vă că protestele și altele asemenea sunt scenarii pentru ”steaguri false” și pentru introducerea de agenți care să ducă o demonstrație pașnică în direcția uneia violente, cu scopul de a prăbuși sprijinul public pentru demonstrația care a început pașnic.


Singurul lucru care contează aici este lupta pentru propriul suflet, și la nivel personal, mai mult decât orice altceva. Acolo se câștigă asta sau se ”pierde”. În momentul în care au făcut din asta un război, Oameni versus Cabală, ei pierd. Pentru că războaiele de tot felul, de la cele armate până la cele mentale, există doar atunci când există oponenți.


Nici măcar nu este o chestiune de a învinge Cabala, în sine, ci de a te concentra pe a fi autentic și în acord cu tine însuți. Tot ce trebuie să faci este să urmărești interesele sufletului tău, nu pe cele ale colectivului Matrix controlat și manipulat de Cabală.


Ei trebuie să urmeze ceea ce cred ei că este corect, și ceea ce ei percep ca realitate. Deci, dacă vor să protesteze, așa să fie. Deci dacă nesupunerea în masă este răspunsul corect, ignorați în masă guvernele. Dar, deoarece nu există suficientă masă a populației care să ignore guvernele în masă, atunci văd valid să recurgă la orice metodă pe care o consideră posibilă, cu excepția de a nu face nimic și de a-și încrucișa mâinile și a se supune. Asta niciodată.


Gosia: Și dacă a rezista și a lupta împotriva Cabalei este ceea ce simte cineva că este autentic și în conformitate cu sufletul lor?


Yazhi: Atunci asta ar trebui făcut. Amintiți-vă: fără clovni, fără circ.


De aceea am spus mereu că ar trebui să vezi, să citești și să asculți tot ce este la îndemâna ta, astfel încât de acolo să vă puteți forma un criteriu personal de evaluare legat de natura realității, pe care fiecare își bazează viața, mereu ținând cont de faptul că nu ar trebui să te atașezi de sisteme de gândire, chiar dacă acestea îți sunt agreabile pentru dvs. și să ai întotdeauna flexibilitatea necesară pentru a adopta idei noi, lepădându-le pe cele anterioare pe măsură ce lucrurile se dezvoltă.


Și chiar dacă mor în luptă, dacă asta își doresc, asta înseamnă câștig pentru că au fost credincioși principiilor lor, adică credincioși sufletelor lor. Ceea ce face ca întruparea lor să merite.


Robert: Dar pentru a fi fidel principiilor tale, a spune ”nu sunt de acord” este mai mult decât suficient.


Yazhi: Depinde de nivelul de conștiință al fiecărei persoane și de capacitățile pe care le are. De exemplu, oamenii care simt că nu au influență asupra altora, cum ar fi mulți dintre cei care se consideră „starseeds” și chiar familiile lor nu le acordă atenție, trebuie doar să fie complet sinceri cu ei înșiși și astfel își fac deja „munca” și își îndeplinesc scopul vieții.


Dar o persoană cu o mai mare responsabilitate, cum sunteți voi înșivă, ar trebui să continue, în limitele capacităților lor lupta în moduri mai directe, deoarece „puterea” lor este mult mai mare, sau raza lor de influență sau orice altceva.


O persoană care simte că nu are putere deloc, o are asupra lui însuși și asta este mult. Despre asta este vorba. Să fiți fideli sufletelor voastre. Să le protejați și să nu permiteți să fie luate, fie prin controlul minții, fie prin vaccinuri sau sodiul transformat în armă. Dacă nu pot sau simt că nu pot contribui cu nimic la luptă, pot întotdeauna contribui. Cei umili, cei inocenți... Dacă s-ar salva pe ei înșiși, sufletele lor, asta este suficient. Pentru asta sunt ei acolo.


https://swaruu.org/transcripts/sodium-and-salt-zombification-of-humanity-black-magic-sophia-swaruu-yazhi


Traducere, adaptare și sincronizare: Șerban Mircea Constantin



Filme și entități întunecate - Conținutul pe care îl urmărești îți definește lumea

Filme și entități întunecate

Conținutul pe care îl urmărești îți definește lumea

Published: March 04, 2024



Mari Swa: Bună din nou, mulțumesc că ești aici cu mine încă o dată. Sper să fii foarte bine astăzi. Eu sunt Mari. Această informație poate fi văzută ca știință-ficțiune, sau așa cum consideră cel mai bine privitorul și o postez doar în scop de divertisment. Cu toate acestea, îmi iau informațiile foarte în serios și pentru oricine are ochi să vadă.



Toate filmele și serialele din mass-media și toate celelalte emisiuni controlate de Cabală au un motiv ascuns de a fi. Regizorii Pământului și Cabala pe care au numit-o să supravegheze oamenii nu pierd nicio oportunitate să folosească ceva pentru a transforma și a controla mintea populației generale. Oamenii trebuie ghidați pentru a continua să genereze prețuita lor Matrice și pentru a continua să manifeste ceea ce vor controlorii. Totul pentru două scopuri distincte, dar destul de opuse: pentru exploatare în toate modurile imaginabile și pentru că sufletele acelor oameni de pe Pământ și-au ales o viață dificilă acolo pentru propria lor progresie spirituală.



Inițial, nimeni nu este forțat să se reincarneze pe Pământ, dar poate fi controlat mental și îndrumat să creadă că își dorește o nouă reincarnare acolo pentru a plăti pentru acțiunile negative din viața anterioară, de exemplu, atunci când nu este necesar să plătească pentru nimic ca atare, fiindcă plata karmei este adesea o alegere. Acest lucru, pe lângă ceea ce este evident, care afirmă că toate acțiunile vor avea consecințe, este văzut ca karmă.



Deși din perspectiva super-expandată a cosmosului sau a Sursei, nu există karmă ca atare, iar chiar și lucrurile care, dintr-un punct de vedere inferior, sunt văzute cele mai grave greșeli, văzute de sus au o semnificație foarte diferită. Acest lucru nu trebuie niciodată interpretat ca o scuză pentru a justifica orice greșeală, deoarece ceea ce poate fi înțeles și interpretat într-un mod mai ușor de mult mai sus, de dedesubt și din experiența foarte validă a sufletelor în tărâmuri existențiale inferioare, aceleași fapte greșite trebuie fie remediate, reparate sau pedepsite.



Sufletele de pe Pământ sunt programate în sisteme de credință religioase care dictează că greșelile trebuie pedepsite, în special cele care implică încălcarea dogmei pe care o impun, ceea ce reprezintă o pedeapsă pentru neascultare și gândire independentă. În plus, există alte greșeli programate de Matrix de natură mai socială sau ”legală”, unde unele acțiuni pot fi pedepsite pentru încălcarea regulilor impuse care au fost elaborate de cei aflați la putere în beneficiul lor, nu în cel al oamenilor, și care nu au un adevărat motiv etic pentru a justifica existența lor. Dimpotrivă, nenumărate legi și reglementări guvernamentale nu ar putea fi mai neetice, deoarece ele există pentru a perpetua pe cei aflați la putere și pe cei care controlează economia.


Poate unul dintre cele mai bune exemple de legi neetice sunt taxele, unde cineva poate fi încarcerat pentru neplata acestora, când de fapt taxele nu sunt altceva decât un furt sistematic aprobat de guvern, care nu se numește așa oficial, doar pentru că hoții înșiși sunt cei care au conceput legile care îi protejează. Acesta este doar un exemplu dintre multe în care o lege și pedeapsa pentru nerespectarea ei este extrem de lipsită de etică din toate punctele de vedere, dar mai ales văzut din plan superior.



Genul acesta de legi, ca cea descrisă mai sus și altele care sunt mult, mult mai grave, sunt atât de evident lipsiți de etică, încât oligarhii aflați la putere trebuie să utilizeze toate resursele lor pentru a ține populația divizată, fără resurse proprii, în frică și necunoașterea adevărului și a tot ceea ce se află în spate. Aici intervine programarea populației, deoarece asta înseamnă controlul percepției, valorilor, eticii, și chiar a sensului pe care fiecare persoană îl dă vieții, astfel încât toate acțiunile, comportamentul și modul de gândire să se alinieze cu dorințele și nevoile oligarhilor. După cum se spune, nu există sclavi mai buni decât cei care nu știu că sunt sclavi.



Nu există spectacol de televiziune gol, conceput numai în scopuri de divertisment, deoarece toate sunt aprobate de agențiile de informații, sub acoperirea altor instituții, astfel încât să se conformeze și să se alinieze cu tendințele lor necesare de control al populației. Chiar și spectacole produse independent, precum videoclipurile de pe YouTube, sunt atât limitate cât și reglementate prin creșterea continuă a cenzurii, sau sunt făcute de oameni care sunt atât de controlate mental încât aliniază ceea ce produc cu dorințele și nevoile oligarhilor.



După cum se știe, populația generală va copia, va imita și va urma idolii numiți de Cabală din industria muzicală și de divertisment, ascultând de direcția și tendința de gândire, dacă au așa ceva, pe care o dorește Cabala. Cabala controlează populația controlând idoli din mass-media. Acest lucru se face prin controlul conținutului consumat, iar acest lucru nu este un secret.



Problema este că acest lucru nu se oprește aici. După cum am explicat în nenumărate videoclipuri, entități foarte reale din tărâmurile astrale inferioare au moduri foarte elaborate de a-și controla slujitorii în lumea celor vii. În plus, mulți indivizi aflați în poziții de putere sunt nimic mai mult decât entități malefice și demoni, folosind un corp uman pentru a accesa și exploata restul sufletelor încarnate.



În alte cazuri, NPC-uri goale, fără suflet, sau personaje ”de fundal”, sunt folosite ca portaluri organice pentru inferior entitățile astrale inferioare, astfel încât acestea să poată intra în lumea materială prin ele. În acest caz, în mod temporal, deoarece uneori un anumit individ poate fi o persoană (de fundal) goală, fără suflet, și în minutul următor, poate exista un demon malefic în interior. În alte cazuri mai complicate, o entitate întunecată poate intra și utiliza corpul unui persoane care are un suflet, dar aceasta intră mai mult în domeniul posesiei demonice și, prin urmare, este un cu totul alt subiect.



Punctul meu de vedere este că numărul din ce în ce mai mare de filme și seriale extrem de satanice și diabolic de crude, printre altele, este cauzat de influența directă a entităților astrale inferioare întunecate care, lucrând prin portale biologice, au reușit să acceseze și să influențeze lumea celor vii.



Cu aceasta, ei folosesc mass-media și toate mecanismele ei stabilite pentru a programa și a ghida percepția, valorile și acțiunile populației generale, către orice le aduce beneficii. Aceasta înseamnă că acele filme extrem de satanice și diabolic de crude, seriale etc., sunt direct influențate, proiectate și produse de acele entități întunecate, chiar dacă poate exista un număr de oameni perfect buni care lucrează acolo pentru a trăi.



A face oamenii să se uite la filme satanice, nu este numai o încercare de a normaliza acele subiecte întunecate și și de a le introduce în viața și conștiința populației generale, pentru a determina oamenii să accepte, ceea ce în alte circumstanțe ar fi complet respins. Este, de asemenea, o modalitate de a expune populația generală la ritualuri satanice de trecere și toate celelalte lucruri, astfel încât să afecteze oamenii direct.



Ceea ce spun este că vizionarea de filme satanice, cu ritualuri și așa mai departe, cu cât sunt mai detaliate cu atât este mai rău; este forțarea populației să aducă toate acele subiecte oribile în viața și conștiința ei. Acest lucru nu numai că determină oamenii să manifeste mai multe egregori de entități întunecate, dar le acordă și permisiunea entităților astrale inferioare întunecate, să intre în casele și în viețile oamenilor. Oamenii ar putea crede că doar urmăresc un film de groază, dar făcând acest lucru, de asemenea, efectuează pasiv ritualuri de trecere, care poate permite entităților întunecate să îi influențeze, distrugându-le viețile în acest proces, deoarece aceste entități sunt interesate doar să provoace mai mult suferință. Urmărirea unui astfel de conținut este expunerea directă la aceste entități întunecate.



De exemplu, unele jocuri video pot fi chiar mai rele decât filmele în acest caz, deoarece unele dintre ele forțează în mod deschis jucătorul să performeze ritualuri satanice în cadrul jocului. Oamenii care urmăresc acest tip de conținut nu numai că îl normalizează în viețile lor dar, de asemenea, încep să dezvolte o afinitate pentru aceste subiecte, până la punctul în care încep să adore și să imite comportamentul văzut în aceste filme. Ei vor să fie ca acele entități întunecate, pentru că ei cred că este cool și pentru că au ideea greșită că sunt unici si originali, până la punctul în care ei cred că ei merg împotriva sistemului și a societății, pentru că oamenii normali îi resping pe cei care se îmbracă și se comportă într-un mod întunecat, punk. Fără să își dea seama, acei oameni cu o afinitate pentru aceste subiecte, ajung să devieze spre un comportament din ce în ce mai mult satanic și malefic. Acei oameni ajung să fie asimilați de către entități, ei devin mai mult la fel.



În plus, oameni normali care pot viziona acele filme doar de câteva ori, pot, de asemenea, să ofere un anumit ritual de trecere acestor entități întunecate. Ei își pot da acordul acelor entități întunecate de a veni în lumea celor vii, unde pot intra în casele și viețile lor. Ritualurile de trecere pe care oamenii le pot oferi fără să știe acelor entități întunecate, pot provoca, de asemenea atașamente ale paraziților astrali de toate felurile. Unele pot fi mai evidente decât altele, deoarece ei lucrează în mare parte sub acoperire, hrănindu-se doar din rănirea și suferința victimei lor, fără ca aceste victime să știe că nenorocirea lor este cauzata de astfel de creaturi astrale.



Un ritual de trecere este necesar pentru ca entitățile astrale inferioare să intre în viața unei persoane, care trebuie să dea un anumit tip de consimțământ, iar aceasta este o constantă peste tot. Chiar și acestea trebuie să urmeze anumite reguli karmice, întrucât dacă li s-a dat consimțământul să-și exploateze victima, karma proastă ar cădea peste ea, si nu asupra lor. Karma este folosită aici cu mai mult cu sensul de cauză și efect.


Există o distincție între filmele de groază, așa ca acelea în care apar fantomele și bântuirile, și cele satanice care includ ritualuri ascunse sau deschise în cadrul filmului în sine și care, de asemenea, expun privitorul la scene de natură nefastă și cruzime detestabilă. Cu toate acestea, primul, care este în mare parte inofensiv, poate fi, de asemenea, o ușă care se deschide pentru a vă îndrepta atenția către al doilea, mai periculos.



Dar există și o altă latură la toate acestea. Chiar dacă nu există nicio scuză, și nici o parte bună în a vedea filme extrem de satanice. Trebuie să fiți conștienți de ceea ce există, ca să puteți împiedica astfel de lucruri să intre viețile voastre. În momentul în care ești conștient de ceea ce privești și respingi ceea ce vizionezi acolo, plasezi o puternică barieră eterică, care împiedică și oprește acele entități de la a-ți afecta realitatea.



Cu toate acestea, există o limită pentru aceasta, o limită care este stabilită de puterea caracterului și integritatea spirituală a fiecărui individ. Dar poate exista un punct în care răul este atât de mare încât poate trece peste o astfel de barieră eterică mentală, deci crezând că tu ești suficient de puternic pentru a viziona un film oribil, deși ajută foarte mult, poate să nu fie suficient pentru a vă împiedica să acordați un anumit drept de trecere, sau consimțământ pentru un anumit fel de parazitare astrală.



Acestea fiind spuse, trebuie să dezvolți o ”piele groasă” atunci când trăiești pe pământ, sau altfel vei suferi inutil, devenind astfel pradă ușoară acelor entități astrale inferioare care se hrănesc tocmai din suferința ta. Când înțelegi răul, poți și să-l respingi, alegând partea iubirii și integrării, prin acțiunea contrastului într-un tărâm al dualității.



Dar, poți ajunge la un nivel în care nu trebuie să trăiești răul, sau să-l faci parte din viața ta, pentru a-l înțelege. Așadar, nu are rost să urmăriți filme oribile de dragul înțelegerii, deoarece fragmentele pe care le obțineți de acolo sunt suficiente. Știți că este acolo, dar alegeți partea iubirii și integrării.



După cum a spus Sophi Yazhi Swaruu, adevărata virtute, puterea și onoarea unui suflet este cunoașterea faptului că el sau ea poate fi monstrul, dar alege să fie ființa de lumină. Cu cât ai mai multă conștiință și conștientizare, cu atât mai puțin poți fi influențat și controlat de puterile pământului actual, care includ și demoni și entități astrale inferioare întunecate. A ști este extrem de puternic. Aveți grijă și bucurați-vă de filmele voastre.



Vă mulțumesc că ați urmărit videoclipul meu și pentru like, share și abonament. Apreciez mult, mult mai mult decât crezi. Și sper să ne vedem aici data viitoare.


Cu multă dragoste, prietena ta, Mari Swaruu


https://swaruu.org/transcripts/movies-and-dark-entities-the-content-you-watch-defines-your-world-english


Traducere, adaptare și sincronizare: Șerban Mircea Constantin