Proprietățile fierului - Reversul medaliei - Protecția împotriva entităților astrale negative și a paranormalului

Proprietățile fierului - Reversul medaliei - Partea 2 - Protecția împotriva entităților astrale negative și a paranormalului


Author: Cosmic Agency, Gosia

Published: August 21, 2021


 

Yazhi: Un lucru despre fier pe care nu l-am spus, și cred că este important, este reversul lui.


După cum am explicat, fierul menține frecvența. Prin urmare, este bine să preveniți deturnarea frecvenței dvs. de către alte surse, entități, sau orice ”suflet” care ar dori să imite sau să se adapteze frecvenței tale ca să-ți folosească corpul sau munca prin tine, să te manipuleze sau orice altă variantă.


Problema este aceasta că, ca revers, oamenii trebuie să fie conștienți. Fierul este foarte legat de pământ, ca urmare a acestei păstrări a frecvenței sale. Deține doar o gamă stabilită de frecvențe, care sunt extrem de concordante cu frecvența mamă care a ”manifestat” inițial fierul, Pământul.


Deci, menține foarte mult conștiința oamenilor în ceea ce numim ”planul material”. Aceasta înseamnă că îi determină pe oameni să-și păstreze mintea, (frecvența) percepției și gândirea în ceea ce numim tărâmuri de gândire 3D sau Matrix. Și nu e nimic rău în asta, depinde de ceea ce vrei să experimentezi. Oamenii se află pe Pământul 3D dintr-un motiv, și acesta este să experimenteze 3D. Folosim ”3D” doar din lipsa unor termeni sau cuvinte mai bune pentru a explica experiența de a fi pe Pământ, trăind pe Pământ cu toate regulile lui.


Deci da, ca o consecință a fierului, avându-l în sânge și ca amuletă, sau orice ar fi, păstrează deținătorul, persoana, în experiența 3D, stabil acolo, ”protejat” de experiențe în afara experienței tărâmurilor 3D. Adică: îi împiedică pe oameni să experimenteze paranormalul.


Gosia: Te referi la fierul din sânge sau din pietre?


Yazhi: Ambele, pentru că sunt interdependente. Frecvența amuletei se va ”scurge” magnetic, afectând frecvența fierului în sânge, celule și țesuturi.


Gosia: Da, deci... îi împiedică și pe oameni să intre în contact cu tărâmuri superioare, tărâmuri bune și influențe pozitive?


Yazhi: Da, asta poate fi ”problema”. Dar aș insista că mintea este minte, iar fierul este un metal, deci este făcut din minte, nimic nu te limitează. Așa că nu l-aș lua ca pe o scuză pentru a nu experimenta paranormalul, pentru că asta e doar o idee pe care o ai, nu este ceva care ți se întâmplă.


Dar în cazul oamenilor care sunt foarte mult în Matrix, oameni care sunt așa-zis ”adormiți”, neștiind nimic în afara acceptabilului social... ei nu sunt la acel nivel. Fierul le va ajuta să îi mențină acolo... Matriciați! Pentru că dacă sunt plini de fier, le va fi foarte greu să ajungă să experimenteze ceva în afara normalului... care le va îndrepta gândul către faptul că paranormalul există.


Gosia: Ei bine, atunci de ce ar elimina Cabala asta din oameni folosind 5G și altele? Doar pentru a îi face mai vulnerabili la entitățile rele? Dar îi fac mai puțin ”Matriciați” în acest fel.


Yazhi: Două lucruri aici despre asta, primul este că trebuie să îndepărteze fierul pentru a-l înlocui cu grafenit, sau cum s-o numi ceea ce conține vaccinul. Deci trebuie să scadă cât mai mult conținutul de fier din populație pentru ca vaccinul să aibă un efect maxim!


Celălalt ”lucru” este că, în acest caz, oamenii care sunt acolo, pe Pământ, și se luptă cu Cabala și vaccinul și sunt scufundați într-o ciorbă de entități care toate încearcă să le controleze mintea pentru a-i poseda la propriu, fierul este un mare aliat pentru că face jocul cu ei mai dificil și îi ajută să-și păstreze frecvența, tinzând mai sus.


În teorie, un nivel scăzut de fier ar ajuta oamenii să experimenteze mult mai mult paranormalul din cauza lipsei de susținere a frecvenței de către fier, deci ei ar putea să se îndrepte spre și să se poată conecta la tărâmuri superioare, tărâmuri care sunt mai ”diafane”. Doar frecvența și intenția lor i-ar proteja împotriva entităților regresive ale întunericului inferior... da.


Problema este că oamenii de pe Pământ, acum, și în medie, nu au un nivel atât de ridicat de control asupra a ceea ce doresc și manifestă, și asupra frecvenței pe care o emit, deci a ceea ce experimentează și trăiesc. S-ar speria la prima întâlnire față în față cu o entitate neașteptată care nu are o intenție bună față de ei.


Tot ce ar trebui să facă este să le înfrunte direct ca puternice ființe de lumină ce sunt! Dar, așa cum am spus, oamenii acum mai mult decât oricând pur și simplu nu sunt la acel nivel pe pământ în general. Deci da, fierul stabilizează oamenii în frecvență, dar foarte mult în așa-numita experiență 3D. Ajută foarte mult împotriva entităților întunecate. Dar cu un cost.


Gosia: Deci, ce ai recomanda unei persoane ca mine? să-l folosească sau nu?


Yazhi: Ei bine, tu încă ești acolo. Aș recomanda folosirea unei amulete din magnetit. Nu este recomandată ingerarea de fier în cazul dvs., cu excepția cazului în care aveți un nivel foarte scăzut, deoarece aveți nevoie de hemoglobină.


Fierul previne sau ajută la prevenirea trezirii oamenilor către tărâmuri superioare, planuri superioare ale existenței, prin urmare paranormal. Dar pentru cei care sunt deja treziți, fierul nu ar interfera cu procesul lor de a realiza alte tărâmuri superioare și conectarea cu ele.


Gosia: Bine. Purtat constant sau cu pauze?


Yazhi: Nu ești foarte expusă la locuri sau oameni negativi, dar Matias este. Așa că aș recomanda să poarte magnetit la locul de muncă.


Gosia: Acasă nu? Acesta funcționează numai atunci când este purtat?


Yazhi: Mai ales atunci când este purtat, da, dar vă lasă setat cu o frecvență, chiar și când nu este purtat.


Gosia: Toată lumea aleargă să cumpere coliere și brățări de fier acum, după videoclipul pe care l-am făcut, hahaha. Am văzut în comentarii.


Yazhi: Bine, bine. Cred că e bine, pentru că Cabala vrea să-i infesteze cu entități.


Dar insist pe ceva. Dacă cineva este deja treaz, fierul nu va împiedica sau interfera cu experiența acelei persoane, inclusiv paranormalul. Interferează mai mult cu oamenii care nu sunt încă treziți, asta prin pură logică. Așa că nu văd prea multe dezavantaje în amulete de fier sau în a purta pietre de magnetită. Oamenii treziți ar trebui să vadă fierul ca pe un aliat. Nu îi va împiedica și nu îi poate împiedica, cu atât mai puțin trezirea lor mentală sau spirituală.


Gosia: Dar atunci, dacă nu interferează prea mult cu experiența persoanei trezite... atunci de unde știm că protejează de entitățile negative? Sunt sigură că nu știe cum să filtreze 'binele de rău', nu?


Yazhi: Tot ceea ce face fierul este să vă mențină frecvența, să vă ajute să o mențineți. Deci, orice vă gândiți, frecvența, va fi ținută de fier și în interiorul câmpului vostru auric. Deci tu ești cel care filtrezi binele și răul, nu fierul. Deci, în acest caz, văd fierul ca ajutând la protecția contra interferențelor negative, a entităților și a tuturor acestora.


Gosia: Contează dimensiunea amuletei?


Yazhi: Aș spune că da. Dar depinde de fier. O de pietricică de magnetit este destul de puternică, fiind de mărimea unui bob de fasole de exemplu. Dar da, dacă are o dimensiune bună, deține putere. Dar nu trebuie să fie prea mare, nu trebuie să porți o cale ferată pe spate, cam grea!


Gosia: Și cineva a întrebat: funcționează de asemenea și gătitul pe tigaia de fier?


Yazhi: Da, la fel și gătitul pe oțel, este foarte bine. Oțel, pentru că este neutru. Aluminiu, niciodată vă rog, vă rănește creierul.


Gosia: O altă întrebare din partea publicului: se aplică aceste informații și pentru cupru? Grupa sanguină?


Yazhi: Se aplică tuturor. Grupa de sânge, unele pot fi mai sensibile decât altele. Dar într-o măsură sau alta, toate au nevoie de fier.


Gosia: Brățările sau colierele de fier ne protejează de radiațiile electromagnetice?


Yazhi: Nu, deși știu că unii ar putea spune că da, nu discreditez, pur și simplu nu știu, nu am văzut dovezile. Deci, prin logică, știind despre radiații, aș spune că nu! Cu excepția cazului în care ești în spatele unei plăci mari de fier, a unei uși, a ceva mare. Dar o amuletă mică, nu.


Gosia: Sunt recomandate suplimentele de fier sau mai bine să-l iei prin alimente?


Yazhi: Mai bine prin mâncare. Suplimentele pot provoca leziuni ale rinichilor și ficatului, nu se absorb bine.


Gosia: Cineva a comentat: ”Nu uita de cupru, ajută organismul să absoarbă fierul”.


Yazhi: Asta e altă poveste. Cupru/Argint/Aur, o temă frumoasă!


Rețetă pentru aur monoatomic: luați o cantitate bună pentru a ameliora: Piese de aur de 22 de carate (doar 22 de carate), și încălziți-l la peste 1100°C (grade Celsius), și apoi încălziți și mai mult până dă în clocot și începe să se vaporizeze. Acest lucru se face mai ales într-un recipient făcut din rocă vulcanică. Apoi îl lași să fiarbă și să fiarbă până când aurul dispare. Recipientul va avea răspândit în interior, peste tot, o pulbere albă. Este aur monoatomic. Acest lucru ajută la regenerarea ADN-ului într-un ritm uimitor. Ajută la inversarea îmbătrânirii și la inversarea bolilor degenerative.


Gosia: Folosești rețeta aceea de aur monoatomic în Taygeta?


Yazhi: Da, face parte din inventarul medical ca poțiune. Accelerează vindecarea. Folosit și ca parte a rețetei unei părți din ingredientele din lichidul esențial din interiorul Cabinelor Medicale.


Gosia: Wow, bine. Dar se pare ai nevoie de o mulțime de aur pentru a obține doar un pic de pudră?


Yazhi: Da, din păcate, este corect.


Gosia: Bine, aș putea întreba mai multe, dar acesta ar fi un alt subiect, așa că nu vreau să fiu distrasă acum.


Yazhi: Bine. Lucrul important de menționat este că efectele de împământare ale fierului pot fi folosite în avantajul nostru și al vostru, în situația în care există un atac, altfel, insist, că toți suntem energie și nu există nici o materie, minte peste materie, nu ești limitat. poți să zbori, dacă ești trezit, fierul nu te va și nu te poate răni.


Gosia: Dar dacă mintea este deasupra materiei, atunci, teoretic, nu ar trebui să ne îngrijorăm nici pentru entitățile negative.


Yazhi: Exact. Problema aici este că majoritatea oamenilor de pe Pământ pur și simplu nu sunt la acel nivel. Această problemă este a lor, nu pentru mine, nu pentru semințele-de-stea super puternice.


Gosia: Dar dacă credem că putem zbura, sau indiferent ce... atunci purtarea unei amulete ar putea trimite un mesaj contradictoriu către univers... din moment ce îl purtăm, asta indică că NU credem pe deplin că mintea este deasupra materiei, nu?


Yazhi: Dacă asta simți și vezi, atunci și asta se poate întâmpla. Deci fierul poate funcționa, sau nu, în avantajul tău. Dar asta depinde de utilizator.


Gosia: Da, cred că în cele din urmă este alegerea individuală a fiecăruia. Doar ei pot ști cât de puternici se simt.


Yazhi: Dacă te simți cu adevărat puternic, atunci ești!


Gosia: Cu excepția mâncatului de sticlă, hahaha. Asta te va afecta cel mai probabil. A trebuit să răspund asta cuiva astăzi, deoarece a spus că se simte super puternic și nu are nevoie de nimic.


Yazhi: Nici eu nu aș mânca sticlă! Și dacă ei simt că sunt super puternici, atunci sunt într-adevăr de temut! Dar sunt ei cu toții? Nu! Folosește-l, este un instrument.


Gosia: Dar VOI, acolo sus, Taygetanii, purtați amulete etc.?


Yazhi: Da, îl fac ca bijuterii. Și din motive simbolice. Chiar și de protecție.


Gosia: Împotriva a ce? Acele entități pot ajunge la ei și acolo sus?


Yazhi: Propriile lor idei.


O notă secundară: Nu numai fierul funcționează pentru protecție. Oamenii pot și ar trebui să folosească, de asemenea, marea varietate de cristale și roci, ametist și toate celelalte, care, de asemenea, oferă protecție datorită aceluiași efect programabil de păstrare a frecvenței!


Gosia: Bine, grozav. Voi include asta.


Yazhi: Mulțumesc!


https://swaruu.org/en/transcripts/iron-properties-flip-side-part-2-protection-from-negative-astral-entities-and-paranormal


Traducerea, adaptarea și sincronizarea textului: Șerban Mircea Constantin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu