Corrado Malanga

 Pe acestă planetă, existau două grupuri mari de extratereștrii: AZURA (fără corp, creați de Shiva- creatorul din Universul Negru) și Deva (ființă luminoasă, creați de Vishnu, creatorul universului luminos, adică al nostru). Ambii extratereștrii vor partea sufletească, care conține în sine informația imortalității.

Cu 45.000 de ani în urmă, avem informația că pe această planetă era o singură cultură, care vorbea o limbă protosanscrită. Această cultură avea doi poli: AZTLAN și HARIAN.
HARIAN era civilizația din India, din centru și sud, adică vechea civilizație Tamil. Pe când, din nordul Indiei, adică din Pakistan în sus și restul lumii erau AZTALN (atlanții). Atlanții aveau RH negativ, comparativ cu cei din India, care aveau RH pozitiv. Cele două rase extraterestre intrau în interiorul corpurilor celor două rase. DEVA intrau în corpul indienilor Tamil, deci cei cu RH pozitiv, care aveau și parte sufletească, pe când AZURA intrau in cei cu RH negativ, care erau dolicefali (cu craniul alungit), adică civilizația atlantă, care apoi s-a răspândit în toată lumea. Ambele civilizații extraterestre doreau partea sufletească. Doar că DEVA i-au făcut sclavi, ca niște marionete, pe cei cu RH pozitiv, care erau compatibili cu partea sufletească, pe când AZURA intraseră în corpurile cu RH negativ, cei cu craniul alungit, din această categorie făcând parte și faraonii egipteni, care nu aveau parte sufletească. Prin urmare, aceștia din urmă trebuiau să trăiască în simbioză mutuală cu AZURA, de existența cărora erau foarte conștienți și AZURA încercau să ia partea sufletească a celorlalte ființe umane, părți sufletești care erau încă prea puțin dezvoltate. Practic suntem în neolitic. Deci, trăiau un fel de simbioză mutuală cu extraterestrul. Deci, extraterestrul AZURA și oamenii cu craniul alungit folosesc împreună alte ființe umane, pe când DEVA, care se folosesc de civilizația TAMIL, nu au nevoie să utilizeze alte ființe umane, pentru că Tamil sunt animici (au suflet).

Diferitele situații care s-au petrecut pe această planetă, printre care căderea unor meteoriți acum 10.500 de ani, aproape că i-au făcut pe AZURA să dispară, sau, mai bine, aproape că i-au făcut pe atlanți să dispară. În acest context, DEVA și AZURA s-au înțeles pentru a putea parazita aceleași corpuri. Diferitele momente din istoria acestei planete sunt caracterizate de faptul că DEVA și AZURA sunt fondatorii celor două capuri ale masoneriei moderne. DEVA și AZURA au decis că pentru a avea mână liberă în ceea ce privește utilizarea părții sufletești a ființelor umane care o dețin, trebuie să-i convingă cumva pe șefii rasei noastre să încheie un pact cu ei. Șefii noștri, pentru că sunt niște comandanți și pentru că au niște caracteristici determinate, adică în general nu sunt animici (nu au suflet), pentru că altfel nu ar mai avea nevoie să fie comandanții noștri sau să dorească puterea. Comandanții noștri au făcut pactul cu extratereștrii, atât cu DEVA cât și cu AZURA, încercând să nu spună niciodată nimic despre existența extratereștrilor. Extratereștrii au nevoie ca omul să nu știe de existența lor, pentru a putea lua în continuare partea sufletească a omului, fără prea multe probleme. Dacă omul ar ști asta, ar refuza. Omul ar refuza, pentru că omul este creatorul universului și extraterestrul nu ar mai avea ce să pape.

În acest context, cele două masonerii sunt masoneria AZURA, adică masoneria globală a lui Biden și a lui Papa Bergoglio, pe când masoneria DEVA este cea a marilor familii monarhice, dar nu numai, ci și a familiilor naționaliste, care trebuie să mențină hotarele țării. Se spune că hainele murdare se spală în familie, pe când AZURA vor să dărâme barierele sau hotarele, pentru a face ca banul să circule mai bine, banul fiind cel mai bun instrument pentru a menține o separație între ființele umane. O separație garantată, garantează și o scădere a entropiei, deci face imposibilă unificare cu Conștiința. Prin urmare, avem 2 papi – Papa Bergoglio, care e AZURA și Papa Ratzinger, care e DEVA. De exemplu, cardinalul Vigano e cu siguranță DEVA, deoarece în discursurile sale spune „Noi suntem persoane de lumină (referindu-se la biserică)”. O spune foarte clar! Vigano spune că biserica nu trebuie să se coboare la nivelul poporului. „Noi suntem persoane superioare!”, pe când Bergoglio vrea ca biserica să devină populară. În acest context, extratereștrii nu au niciun chef să vină pe planetă și să se războiască, deoarece ei sunt de părere că trebuie să vină pe planetă doar când aceasta a fost globalizată, adică atunci când există o singură sursă, pentru că altfel, dacă planeta nu este globalizată, dacă există ruși și există americani (unul contra celuilalt), este evident că dacă rușii sunt cu extratereștrii, americanii vor fi împotrivă, iar asta le-ar face viața grea extratereștrilor. Deci, înainte e nevoie de globalizare și apoi ei ar putea veni.

Dar această globalizare nu s-a produs, fiind un eșec. Guvernanții noștri, care sunt de acord cu extratereștrii, fie cu DEVA, fie cu AZURA, fac orice ca extratereștrii să nu vină pe această planetă, pentru că, dacă extratereștrii ar veni, guvernanții noștri ar dispărea, pentru că nu ar mai exista nicio necesitate ca ei să existe. Guvernanții sunt liantul dintre extraterestru, care vrea niște lucruri, și guvernantul care le implementează. În momentul în care guvernantul nu mai e capabil să implementeze lucrurile, iată că vine extraterestrul, elimină guvernantul, de care nu mai are nevoie și imediat comandă el poporul.

Situația actuală este cea a bătăliei finale dintre DEVA și AZURA, luptă care este descrisă în mit, în toate miturile cosmogoniei universale. Ceea ce se întâmplă este faptul că Conștiința umană a crescut atât de mult încât trebuie oprită, pentru că oamenii își vor da seama că există DEVA și AZURA și pentru ei se va termina totul. Singurul mod prin care ființele umane nu își vor da seama de existența lor este acela prin care se încearcă o zdrobire a poporului sub diferite forme, în general scăzând entropia sistemului. În acest context, AZURA cer populației, adică celor care comandă, să demonstreze că sunt capabili să comande și să țină poporul supus. La asta a folosit pandemia – să supună poporul. Să demonstreze extratereștrilor că șefii noștri încă sunt capabili să facă poporul să asculte. Dacă asta nu reușește, doar atunci intervine extraterestrul.

Prin urmare, discursurile care se țin astăzi, despre faptul că extratereștrii vor interveni sau nu vor interveni, sunt discursuri care folosesc doar pentru a transmite mesaje transversale diferitelor naționalități. Cei care spun că vor veni extratereștrii, sunt cei care în acest moment sunt DEVA, care nu vor ca AZURA să câștige. Nu vor ca Biden să câștige. Nu vor ca Ratzinger să reușească să transforme biserica așa cum vrea să o transforme. DEVA spun „Aveți grijă că vin extratereștrii. Pregătiți-vă, căci extratereștrii care vor veni vor fi răi.” Guvernanții care sunt sub AZURA, răspund „Nu! Extratereștrii care vor veni sunt foarte buni și ne vor iubi foarte mult!” Deci, mesajele care sunt lansate de personaje care au fost chiar importante, cum ar fi generalii serviciilor secrete israeliene, unul dintre cei mai importanți miniștri ai Canadei, ministrul de interne, sau soția imperatorului japonez, care au făcut declarații despre extratereștrii, în mod pozitiv sau negativ, nu făceau altceva decât să execute ordinele date de DEVA sau AZURA.

Azi se întâmplă următorul lucru: dacă guvernanții noștri reușesc să demonstreze că ei reușesc prin această pandemie să zdrobească voința poporului și să comande în continuare, iată că AZURA nu vor interveni, dar DEVA vor face orice ca poporul să se răzvrătească în acest moment. Dar dacă poporul se răzvrătește, înțelege și devine conștient de sine, atunci vin AZURA. Vin, elimină clasa guvernatoare, care nu mai folosește la nimic și se pun ei la putere. E singurul lucru pe care chiar trebuie să-l facă și asta se vede prin intermediul declarațiilor acestor personaje fantomatice, care culeg mucurile fie după DEVA, fie după AZURA. DEVA sunt acei extratereștri pe care noi i-am numit mereu LUX. Sunt ființe luminoase și Illuminati se numesc astfel pentru că îi au în copurile lor pe acești domni, pe când AZURA (fără corp) sunt creaturile lui Shiva. Shiva e Dumnezeul din cealaltă parte a universului, cel făcut din antimaterie, ceea ce biserica numește infern, întuneric, nimicul.

Această cheie de lectură ne permite să înțelegem cât de puerile sunt toate declarațiile pe care ufologii din lume încearcă să le facă, încercând să explice populației ce se întâmplă, dar nu au cheia de lectură corectă. Adevărata cheie de lectură se găsește în masonerie. Masoneria, DEVA și AZURA, care se nasc din vechiul grup rozacrucian, care apare în 1614 în Germania și Franța. Dar adevăratul său motiv pentru care există se afla în 3300 î.Hr. Fondatorul mișcării rozacruciene este faraonul Tutmes al III-lea. În scrierea „Imn lui Horus” există o frază care clarifică ce sunt rozacrucienii. Din acest punct de vedere, noi facem război pe această planetă, acesta fiind un război care este dorit de alții, adică de DEVA și AZURA, care în mit se luptă pentru a obține AMRITA. Amrita este acel nectar care odată băut, oferă imortalitatea. Noi am găsit în mit și în hipnozele regresive pe care le-am făcut până acum 10 ani, cam 3500 de hipnoze, exact această structură a situației sociale. Scrie în mit cine va învinge. Nu câștigă nici DEVA, nici AZURA, care la final sunt constrânși să coboare pe această planetă și să se lupte între ei, nu prin noi. Noi suntem cei care câștigă, deoarece, nefăcând nimic, vom asista la distrugerea totală a extratereștrilor DEVA și AZURA. Asta scrie în mitul lui Shiva și Vishnu. Aceasta este cea de-a cincea yuga, ultima perioadă. Nu există a șasea yuga. Deci, nu mai există revenirea la zero așa cum a fost în cele 4 yuga precedente.

Azi îl numesc RESET. Un RESET necesar, pentru că, cu cât treceau milioanele de ani, devenau conștienți de celelalte yuga și la un moment dat trebuia dat un reset, să se distrugă toată umanitatea, aproape toată umanitatea, pentru a o lua de la capăt, pentru a evita ca omul să înțeleagă. Dar dacă cineva analizează celelalte yuga descoperă că aceste 5 yuga sunt tot mai mici deaorece, cu cât omul se renăștea într-o viață nouă, deja știa în mod inconștient ceea ce s-a întâmplat în celelalte yuga, chiar dacă în mod conștient nu. Prin urmare, yuga durează tot mai puțin. Se ajunge la un punct în cea de-a cincea yuga, în care există un singur mod de a încerca să ții joasă entropia sistemului, a acestei planete: să-i dai omului tehnologie. Tehnologia este inamica conștientizării. Dacă avem telefon, credem că putem vorbi cu celălalt la telefon și nu ne dăm seama că putem face asta cu mintea noastră. Pentru că noi suntem creatorii universului, dar nu știm asta, iar AZURA și DEVA nu vor ca noi să știm asta.

AZURA și DEVA au creat cele două capete ale masoneriei , care sunt deci masoneria globalistă a bogătașilor industriali și masoneria familiilor monarhice bogate dar nu numai. Cu această cheie de lectură se poate înțelege care este adevărata natură a declarațiilor pe care anumiți oameni politici foarte importanți le fac. Și se înțelege care mesaje transversale vor să emită altor state, care poate sunt de partea inamică. Ceea ce se vedea în hipnozele regresive, era faptul că de fiecare dată când era un anumit tip de extraterestru, alături era și un militar care vorbea o limbă exactă. Așadar, ființele umane au fost divizate în proprietăți extraterestre dintotdeauna.

Există grupuri de putere, atât de dreapta, cât și de stânga, care în realitate sunt legate de o idee unică, aceea de a lua AMRITA oamenilor (sufletul) , AMBROZIA zeilor din Olimp, care prin intermediul acestui nectar trăiau în mod imortal. Pe scurt, cu această cheie de lectură este posibil să înțelegem ce se întâmplă în realitate. Nimeni nu are această cheie de lectură. Este cheia mea de lectură personală, care, ca să vezi, deschide toate ușile.


Traducerea, Alexandra Blanaru

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu