Niveluri scăzute de fier - Agenda Covid - Fierul protejează împotriva entităților astrale negative

Niveluri scăzute de fier - Agenda Covid - Fierul protejează împotriva entităților astrale negative – Partea 1


Author: Cosmic Agency, Gosia

Published: August 19, 2021

 

 Yazhi: Cauzează anemii inexplicabile în pacienți. Expunerea la câmpuri de energie electromagnetică de intensitate mare, pentru perioade prelungite de timp, va produce anemie la subiecți. Vizibil mai ales în intervalul de frecvență de peste 1 GHz și cu cât este mai puternic, cu atât produce mai multă anemie. Acest lucru este mai accentuat dacă banda de radiații electromagnetice cu putere mai mare de 1 GHz este concentrată într-un fascicul puternic unidirecțional, cum ar fi laserul, sau nici măcar atât de concentrat sau localizat și nu este dispersat în unde concentrice așa cum ar fi undele radio.


Acest lucru este cauzat intenționat de controlorii plandemiei din motive ezoterice foarte reale, adică au o bază științifică non-umană fermă pentru că a fost cunoscută de mii de ani, că acel fier protejează oamenii de atacuri de natură paranormală, atât de entități ale astralului inferior cât și de intervenții sau răpiri de non-umane ale ființelor tehnologice de natură regresivă.


Chiar și în evenimente de atacuri nocturne ale entităților regresive, se știe că o persoană cu conținut scăzut de fier din sânge va avea o probabilitate cu 90% mai mare de a fi atacată decât o persoană cu nivel normal de fier, aceasta mai ales măsurabilă sau dacă este concentrată la baza coloanei vertebrale.


Acest lucru explică și de ce, statistic, femeile suferă de mai multe evenimente de atacuri paranormale de tot felul, dar mai ales cele de natură nocturnă, decât bărbații, datorită tendinței lor naturale la anemie cauzată de ciclurile lor menstruale.


Fierul și proprietățile sale ajută la menținerea stabilă a densității existențiale a persoanei, așa cum este dictată de frecvența de bază a persoanei respective în torul său energetic personal, care, la rândul său, depinde de starea sa mentală și de nivelul său de conștiință.


Ei reduc nivelul de apărare al persoanei reducând cantitatea de fier din sânge, făcându-le mai vulnerabile la tot felul de atacuri ale entităților, nu ale realității tangibile, numită 3D, sau realitatea terestră.


Lumina ultravioletă de la soare, atunci când interacționează cu fierul din sânge prin piele, activează reținerea și generarea proprietăților de repetare ale fierului, unde stabilizează frecvența existențială a persoanei, frecvența aurică a torusului său personal, care servește drept scut energetic protector.


Lipsa luminii solare slăbește acțiunea de reținere a frecvenței fierului din sânge și crește capacitatea undelor electromagnetice de peste 1 GHz de a degrada fierul din sânge.


Trebuie să subliniez că efectul radiațiilor electromagnetice asupra fierului din sânge apare în cea mai mare parte sau este mai clar atunci când se referă la un flux sau vector direcționat, și nu atât ca rezultat al radiațiilor electromagnetice artificiale comune din mediu. Adică, este o radiație electromagnetică concentrată cu un flux direcțional, cum ar fi cel care ar apărea ca rezultat al unei arme cu energie îndreptată către un individ ca țintă.


Deși natura antenelor și a transmisiilor 5G sunt mai ecologice, nu exclud în niciun fel ca 5G să fie direcționat, și, de asemenea, accept că toate funcțiile 5G pot fi direcționate cu radiații în natură, după cum este necesar, pentru a provoca anemie puternică la indivizii din raza sa de acțiune.


Ca speculație și nu chiar atât de speculativ, văd că ar putea ”dezgoli” de fier anumite sectoare ale societății pentru a le face mai vulnerabile la entitățile regresive astrale inferioare, după cum am observat că există o activitate foarte puternică a portalurilor minore, practic peste tot în lume, în special în marile concentrații urbane.


Din altă convorbire:


Yazhi: De aceea, purtarea sau a avea în preajmă o amuletă din fier protejează și de entitățile negative. Deși în acest moment este destul de greu să obții o amuletă din fier, aș spune că orice fier ar funcționa atâta timp cât este concentrat și nu într-un aliaj ieftin. Pot adăuga că cele mai bune două tipuri de fier sunt:


1. Fier de grafit

2. Fier gri.


Spus cu o altfel de descriere:


A. Hematit, Fe2-O3

B. Magnetită, Fe2-O4


Gosia: Dar ce este în el, în fier, care face ca entităților să nu le placă?


Yazhi: Stabilizează ADN-ul pentru că păstrează frecvența inițială impusă acestuia. Deci păstrează memoria. Acest lucru datorită câmpurilor magnetice specifice pe care le produce și le deține. Frecvența unui organism viu programează fierul din celule să mențină o frecvență. Relația dintre fier și ADN este foarte strânsă, este aproape ca o baterie pentru el.


Entitățile nu pot altera sau imprima frecvența victimelor lor, prin urmare nu există o conexiune practică de interfață, deci posesia este dificilă spre imposibilă.


În interiorul unei celule prea mult fier poate fi toxic, dacă nu este suficient provoacă tot felul de probleme, cum ar fi anemia și oxidarea celulară ca o consecință. Degenerare, îmbătrânire.


De exemplu, avem un motiv să credem că ei epuizează artificial fierul în populația umană pentru a putea implementa efectele transumaniste ale grafitului, care modifică ADN-ul, găsit în vaccinuri. Promovând un efect mai bun de alterare a ADN-ului deoarece subiectul nu este protejat de fierul său natural. Acest lucru de mai sus merge perfect mână în mână cu tot ceea ce se întâmplă cu agenda COVID.


Rețineți că cea mai mare cantitate de evenimente și apariții paranormale se întâmplă femeilor în perioada pubertății deoarece menstruația lor este abundentă și devin puternic anemice! Știu că aici se aplică și alte motive, dar acesta este cu siguranță un factor important de luat în considerare.


Bărbații au mai mult fier pentru că nu sângerează în fiecare lună și mulți pot avea prea mult fier în corpul lor, deci luarea de sânge la un moment dat poate fi o soluție. Dacă prea mult fier este problema. Și acest lucru poate explica și de ce bărbații au în mod clar mai puțină tendință spre supranatural decât femeile. Nu doar pentru că au o minte rațională. Nu este chiar atât de simplu.


În termeni simpli: fierul zăvoresc o frecvență prin activitatea celulelor și frecvența mentală a subiectului, făcând o conexiune la interferența subtilă care provine de la entități astrale greu de conectat. Subiecții pur și simplu nu sunt în domeniul de frecvență. Ci foarte mult în fizic. Să ne amintim că suntem creaturi cu energie magnetică. Și ce face fierul? Este magnetic și programabil. Deci, este foarte logic.


Poate că oamenilor le lipsește mult fier și vor să-l înlocuiască cu grafenul găsit în vaccinuri. Teribil! Știu că înlocuiește fierul. Aceasta nu este speculație.


Gosia: Dar nu protejează precum fierul, nu?


Yazhi: Nu, pentru că este programat de ei. Să facă o treabă care să te modifice! După cum vor și doresc. Ei folosesc același principiu, dar pentru a controla oamenii. Un ”efect secundar” al vaccinului, comun tuturor, este că aceștia devin magnetici. De aceea!


Toate astea ar putea necesita mai multe cercetări legat de ceea ce se întâmplă exact pe Pământ, dar dr. Alex Sousa este posibil să fi avut acces la ceva mai important decât se aștepta.


https://swaruu.org/en/transcripts/low-levels-of-iron-covid-agenda-iron-protects-against-astral-negative-entities


Traducerea, adaptarea și sincronizarea textului: Șerban Mircea Constantin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu