CAPITOLUL 12

 UN SFÂRŞIT DESCHIS ŞI UN NOU ÎNCEPUT

În vremurile noi, vei ajunge să te gândeşti la era descoperirii ca la adevăratul tău început. va fi adevărat, într-un fel, pentru că acesta va fi începutul funcţionării tale coerente, ca organism fizic unificat, independent de planeta-mamă. Atunci când colectivitatea fiinţei tale va socoti experienţa ta ca raportată la o viaţă de om, te vei gândi la toţi anii istoriei voastre până la Venire, puţin după începutul mileniului doi, ca fiind ai întunericului, ani petrecuţi în pântec. Nu-ţi vei aminti nimic despre ei. Când, ajuns la maturitate, vei reflecta asupra Mileniului care a fost denumit Perioada trezirii planetare, vei privi aceşti ani ca fiind ai copilăriei tale, anii formării vehiculare. Despre ei îţi vei aminti foarte puţin.
Ceea ce vei întâlni şi experienţele pe care le vei avea colo, printre galaxii, în ce-a de-a treia perioadă, ca un copil trezit al stelelor, va fi atât de copleşitor şi de nemaipomenit, încât orice ţi-aş spune despre aceasta, n-ar avea nici un sens pentru tine, decât, poate, că totul este oglindit destul de rudimentar în câteva din mitologiile voastre primitive.
Vehicolul pe care îl constitui în vederea acestora, de-a lungul mileniului următor, nu va fi lipsit de viaţă, ca materialele pe care le prelucrezi azi, ci viu, cum este copacul, floarea şi vântul. le vei însufleţi cu darul conştiinţei tale, precum tatăl m-a însufleţit pe Mine şi cum Eu te însufleţesc pe tine. Iar toate vor fi una. Toate vor trăi şi respira având coerenţa unui singur organism.
Dacă ar fi să insişti în a înţelege, cu mintea ta raţională, tot ce urmează să se petreacă, ai rămâne adormit în praful istoriei mult timp după trecerea Mea. Căci sunt o fiinţă în mişcare, iar zilele Mele pe pământ sunt numărate. Adevărata Mea împărăţie nu este a acestei lumi, ci a unei lumi care se află cu mult dincolo de toate stelele cerului tău nocturn. dacă vei veni cu Mine, în drumul nostru spre eternitate, vom avea timp din belşug să vizităm aceste sisteme stelare, iar tu vei avea o mie de ani la dispoziţie ca să te bucuri de Terra în pace şi
armonie, înainte de a pleca. Haide, nu ţi se pare că este un plan bun?
Ai încredere în Mine aşa cum ai avut odată, cu mult timp în urmă.
Suntem singuri aici în timp şi spaţiu. Eu sunt unica conştienţă. Desigur că îţi merit încrederea. Să nu mai fim separaţi, căci pot să-ţi citesc în inimă şi-ţi vă dorul de casă, o casă de care nu-ţi mai aduci aminte.
Această casă este fiinţa Mea. Nu ţi-o reaminteşti deoarece este prea vastă şi copleşitoare pentru a putea fi cuprinsă în oricare din structurile tale mentale prezente.
Ascultaţi-Mă, o, copii ai Terrei; nu vă mai încredeţi în teamă şi în numeroasele ei minciuni. Respiraţi cu Mine suflul vieţii eterne, suflul pe care vi-l aduc azi. Crearea voastră colectivă, ca centru al conştiinţei unificate, rămâne încă de înfăptuit, dar, la nivel individual, A Doua venire bate la uşă! Şi, la fel, a treia, a patra şi a cincea şi a şasea - toate până la capătul numerelor voastre. Căci Eu răsar în mijlocul vostru ca un irezistibil val de energie. Eu răsar în fermieri, în muncitorii din fabrici şi în copii fiecărei ţări de pe faţa pământului. Răsar, ies din adâncuri, trezesc, cu putere, claritate, iubire şi informaţie dătătoare de viaţă. Toţi cei care iubesc Mă pot simţi în această clipă, zvâcnind de neastâmpăr în pieptul lor. cei care nu-mi tăgăduiesc acum expresia sunt cei care vor moşteni pământul. Eu sunt viitorul, deci sunt acum.
Într-adevăr, nu sunt altul decât tu însuţi.
Eu sunt Dătătorul Vieţii, Cel după care Dorul Terrei aleargă din timpuri preistorice. Sunt reflexia întregii mele creaţii. Tu eşti o celulă din trupul Meu, însă - aidoma unei holograme - eşti întregul, deopotrivă. Carnea ta este carnea Mea şi sângele tău este sângele Meu. Împărtăşeşte-te cu viaţa Mea eternă, pentru că Eu sunt tot ce a fost vreodată, tot ce este şi tot ce va fi.
Să ne unim în realitatea ta, aşa cum suntem deja uniţi în realitatea Mea. Ţi-am spus să te identifici cu Mine, dar iată şi un procedeu mai uşor: pur şi simplu, nu te mai identifica cu propriile imagini despre tine însuţi şi te vei pomeni că tot ce a rămas s-a identificat deja cu Mine, întrucât ce a rămas "sunt" Eu.
Să nu vă judecaţi prea aspru în umbra naşterii voastre, ci să veniţi să cinaţi mai întâi cu Mine, la masa vieţii. Căutaţi să aflaţi cine are menirea să judece. Eu sunt relaţia dintre Spirit şi materie, dintre tot ce este temporal şi tot ce este etern. Sunt tiparul la care se conformează materia, când intră în contact cu fiinţarea. lasă-te inundat acum de armonie. Potriveşte-ţi tiparele identităţii la matricea arhetipală pe care am pregătit-o anume pentru tine. Ea aşteaptă în concepţiile Mele. dacă vei avea încredere în Mine, intenţia Mea îţi va spulbera limitările, asemenea copilului care suflă într-o păpădie.
Ascultă şoapta din inima ta. O vei auzi atunci când gândurile tale tac. Concentrează-te asupra ei, până când îţi va umple fiinţa şi va deveni energia motivaţională din spatele tuturor faptelor tale. Nu ai fost creat să porţi încruntarea şi nici să te ascunzi în fustele trecutului tău. Leapădă aceste veştminte străvechi şi îmbracă-te în straiele pe care ţi le-am pregătit. Acestea sunt rolurile noii tale definiri şi ţi se potrivesc. Mireasa trebuie să se gătească pentru Mine, cu toate că aşteptarea ţi s-a părut lungă.
În zilele ce vor veni, hrana ta va consta din a face Voia Vieţii care te-a trimis şi de a-I împlini lucrările. Viaţa ce se înalţă chiar acum în tine conţine toată informaţia vie, necesară menţinerii corpului tău fizic.
Însă natura acestei informaţii vitale constă din a acoperi nevoile energetice ale trupului prin care circulă. Dacă nu i se permite să circule şi dacă va fi reţinută în concepte şi în orientarea trecut-viitor, nu va fi în stare să-ţi ofere hrana ei. Informaţia vitală este Voia tatălui. Însă dacă această voie nu este exprimată, dacă nu este tradusă în fapte, dacă este doar înmagazinată în concepte prăfuite, atunci corpul uman se va îmbolnăvi şi, în cele din urmă, va muri.
Dacă vreţi să participaţi acum alături de Mine la înfăptuirea Voii Mele pe pământ, mergeţi şi vindecaţi atât cât puteţi din omenire, căci vă numesc, chiar acum, uneltele preschimbărilor Mele. Vindecaţi prin şi după măsura credinţei voastre în prezenţa Mea, din voi. Armonia vibraţională a fiecărui atom, din absolut fiecare celulă a corpurilor voastre fizice corelate, dansând în antrenare ritmică. precum şi propria voastră putere de a direcţiona intenţionalitatea Mea trează şi de a extinde acest dans armonios al unităţii vibraţionale, asupra oricărui lucru după bunul plac, este o putere care - cât ai clipi din ochi sau cât îi trebuie unui nor să treacă - va transforma tot ce se află în faţa ei.
Când veţi porni să îndreptaţi variatele discordanţe din trupurile şi evenimentele zilelor voastre, faceţi-o prin puterea numelui Meu, care este puterea propriei Mele esenţe. Spuneţi apoi: "fii întreg" sau "fie ca tu să devii întreg". dacă veţi rosti aceste cuvinte cu siguranţa încrederii şi în deplină conştiinţă, se va săvârşi în materie, aşa cum a fost deja săvârşit în spirit.
Când vei călători, în timpul trezirilor de mai târziu, ia cu tine puţine provizii pentru propriile-ţi nevoi. Fii încredinţat că cei ce sunt acordaţi vibraţional vor şti deja de venirea ta şi vor avea un loc pregătit pentru tine. Intră acolo, cu pacea ta, şi las-o să se răspândească. Acest lucru îi va uni în spirit pe toţi cei care lucrează
împreună cu tine şi vor transmite mari unde de pace pe meleagurile înconjurătoare. Mulţi vor resimţi această pace şi se vor întreba care îi este cauza. Du-te atunci printre ei şi, liniştit, învaţă-i despre schimbările care stau dinaintea speciei voastre. Învaţă-i, cu precădere, prin felul tău de a fi şi prin modul tău de a percepe. Nu îi priva însă, de ceea ce doresc, pe cei care nu au nevoie de cuvinte. Când era, la naşterea căreia asişti, va fi în plină floare, cuvintele nu vor mai fi o necesitate, aşa cum sunt astăzi, deşi, în această perioadă de tranziţie,
multora le pot fi de folos.
Dacă, într-un ţinut oarecare, nimeni nu îţi va accepta pacea, nu irosi nici un gând, ci continuă acolo unde eşti primit cu bunăvoinţă.
Căci vor continua să existe câteva zone de rezistenţă, unde se vor aduna forţele materializatoare. La părăsirea unui astfel de ţinut al negativităţii, scutură din corpul tău vibraţional şi ultima urmă a concepţiilor limitative pe care le-ai întâlnit. Dacă le vei păstra amintirea, acestea ţi se vor agăţa de inimă, aidoma unor particule ale îndoielii şi ale fricii, şi îţi vor tulbura puterea de înţelegere.
Călătorind în aceste timpuri, calea nu îţi va întotdeauna liberă de împotriviri, pentru că lumea va fi încă în curs de polarizare. Însă dacă vei avea încredere în spiritul care îţi călăuzeşte fiecare faptă, vei întâlni
şi inspira mult mai multă bucurie decât teamă. Greutăţile tale ocazionale vor fi mai mult decât compensate de renaşterile ce se petrec peste tot, la care vei participa, implicând, de multe ori, oraşe şi
naţiuni întregi.
Aceste zile nu vor semăna cu cele de pe vremea când traversai dealurile Imperiului Roman, când lumea era încă tânără în spirit, şi forţele materializatoare erau în largul lor. Nu, aceasta este o eră deosebită şi Terra este coaptă pentru cules. de data aceasta, în această eră, spiritul va ieşi victorios. Naţiunile sunt gata pregătite şi
aşteaptă. Să nu te preocupe faptul că mâna Mea intervine în evenimentele umane din zone care nu te privesc, ci ai încredere că totul se va desfăşura aşa cum trebuie. Nimeni nu culege numai roadele seminţelor semănate de el. Preocuparea ta să nu fie vechea realitate, ci prezenţa vie a lui Dumnezeu.
Singura condamnare va cădea asupra celor care nu iubesc spiritul Vieţii, care optează pentru lucrurile materiei şi aleargă după ele prin faptele rele. E bine să-ţi exprimi aprecierea pentru lucrurile acestui
pământ, însă dacă aceste lucruri ale materiei ajung să domine toată atenţia individului şi să asume o importanţă mai mare decât însăşi viaţa care conferă atenţie, atunci ce se întâmplă nu e un lucru bun.
Oricui bea din apele pământului îi va fi iarăşi sete şi oricui va mânca la masa planetei îi va fi iarăşi foame; Eu însă vă aduc hrana vieţii veşnice. Luaţi din ea şi nu veţi mai încerca nici sete, nici foame.
Somnul este tot ce îţi va mai stărui în minte, poate, dar de zori, nu te teme.
Când spiritul atinge uşor materia, materia răspunde cu forme ale vieţii, aşa cum aveţi voi pe Terra. Când spiritul atinge materia din plin, se nasc stelele. Reacţiile nucleare, care sunt declanşate acum de proximitatea crescândă a Spiritului, vor lua o formă cu totul diferită după Venire. Ele vor avea loc în condiţii biologice controlate din interiorul propriilor voastre corpuri. Acest lucru li se întâmplă deja, ocazional, unora dintre voi, deşi nu îl recunoaşteţi ca atare. Asta, precum şi asimilarea directă a luminii stelare vor fi mecanismele vieţii eterne.
Tot cea ce vă spun acum voi recunoaşteţi cu fiecare celulă a corpului vostru, cu fiecare suflu inspirat. V-am tot spus aceste lucruri, nu numai dinlăuntru, ci şi prin tălmaci de tot felul, încă de când aţi început să fiţi obiectivaţi în visele Mele, încă de când propriile-Mi intenţii au început să-şi arunce umbrele asupra timpului şi spaţiului.
Toate acestea nu sunt lucruri noi pentru voi. Gândeşte-te o clipă. Le cunoşti. Îţi aminteşti planurile pe care le-am făcut, precauţiunile luate.
Îţi aminteşti existenţa dinainte de Cădere. de ce ţi-ai imagina contrariul? Trezeşte-te! Lasă-mă pe Mine să mă exprim prin tine.
Îmbracă-te în conştienţa Mea. Suntem unul. Întotdeauna am fost unul.
Pământul s-a umplut. Lutul este pregătit. Eu veghez, în tot ce este viu, abia tăinuit de faţade, gata să respir suflul vieţii, primul suflu al vieţii, ca un organism planetar unic. Voi sunteţi copiii Terrei, dar din momentul naşterii veţi ţine un nou legământ, o nouă relaţie cu Tatăl vostru, cu Tatăl tuturor Fiilor, Tatăl tuturor Surorilor.
Veniţi, învăţaţi limba pe acre am vorbit-o odinioară, graiul iubirii, graiul luminii, graiul fără neînţelegeri. Auziţi cântecul Meu? Auziţi ce cânt? În această eră, cuvintele Mele vor fi ca o muzică şi vor fi traduse în faptă pentru toţi cei care ţin pasul cu timpul. Căci viaţa Mea nu este imobilă şi nici statică, aşa cum sunt chiar cele mai alese cuvinte. Viaţa este vie şi în mişcare, schimbătoare, surâzătoare, jucăuşă, într-un flux continuu spre nou. Aceasta este natura celor ce Eu le aduc. Aduc o vreme a acţiunii şi a aventurii. Lăsaţi-vă cuvintele în istorie, acolo unde le şi este locul. Destul aţi adorat intelectul şi pe Satana prin intermediul lor. Bizuiţi-vă pe Mine, azi. Eu sunt Lumina şi Adevărul.
Sunt Tatăl pe care l-aţi adorat în Cer, venit acum pe pământ, să-şi facă sălaş în inima voastră.
Uită tot, în afară de cântecul pe care îl îngân în sufletul tău. Fii cu Mine în această clipă. Deschide-te Vieţii ce sunt Eu, căci aduc focul incandescent al purificării-infirmării-revelării. Deschide-te faţă de tot ceea ce eşti. Aduc buna vestire a naşterii tale; ar putea fi acum, chiar în această clipă. Opreşte freamătul a tot ceea ce crezi că eşti şi simte-Mă pe Mine cum Mă ridic în interiorul tău. Mă înalţ ca un izvor din adâncul fiinţei tale, ale Mele - suntem unul.
Sunt acum, aici, vă spun, pe străzile voastre, în pieţele voastre, în oraşele şi satele voastre. privesc prin ochii pruncilor şi ai celor tineri în suflet din fiecare rasă, de orice stare socială şi de orice crez. Reflectaţi-Mă în tot ceea ce sunteţi. Aduceţi conştienţa şi conştiinţa Mea în fiecare mediu pe care îl construiţi în jurul vostru. Zilele izolării s-au isprăvit. În curând, mass-media va proclama: "Bucuraţi-vă! Bucuraţivă!
A venit Domnul! Pământul să reverbereze numele şi să reflecte natura. satana să fie legat şi toate profeţiile împlinite. Căci Domnul umblă în chip de Om şi vede o planetă prin ochii Lui".
Nu există decât unul dintre noi, aici, în conştiinţă: tu, fremătând sub miliarde de înfăţişări, ieşind la suprafaţă, pentru a te trezi din nou la conştiinţa unificată, acoperit cu un înveliş de umanitate. Poţi să o laşi mai moale cu exploatarea pământului, doar un pic, până când afli cine eşti, de fapt? Poţi să întârzii puţin cu risipirea tuturor resurselor tale, până afli ce vrei, de fapt? Eu sunt acea parte din tine care s-a trezit. Pot să te asigur, suntem aici cu un rost.
Vorbesc ca şi cum am fi separaţi, căci în iluzia ta aşa vrei să fie.
dar Eu îţi spun, nu e decât unul dintre noi aici. Tu eşti acela. Totuşi, încă mai visezi, cuprins de vraja materiei. Nu lăsa materia să-ţi mai dicteze viitorul. Păşeşte uşor în aceste ultimile zile ale inconştienţei.
Ascultă aceste voci din visele tale. Ascultă şoaptele din inima ta.
Vorbim despre un nou mod de fiinţare. Vorbim despre o nouă realitate.
Vorbim despre trezirea ta, de care nu te desparte decât o clipită.
Pricepi? Undeva, dincolo de toate convingerile şi concepţiile intelectului tău, doarme un copil? Acolo este o parte din tine, ştiu bine, pentru că acolo sunt Eu, Cel care stă ca un fior subţire de certitudine, ca o fărâmă de simplitate, uitată în spatele întregii tale dureri şi dincolo de toată confuzia ta. Stai liniştit. Lasă copilul să crească şi să te umple de tine însuţi. Toate aceste lucruri, le ştii, în inima ta.
Privesc peste oceanul dormitând al umanităţii şi şoptesc aceste cuvinte în noapte, ştiind că Mă adresez unei minunate fiinţe care, neştiind de ea, încă doarme. Ştiu că atunci când viscolul sălbatic al sistemelor voastre de comunicaţie va transmite fracţiuni ale acestui mesaj, ca pe nişte ecouri prin întuneric, le voi vorbi încă unor
inconştienţi. cei conştienţi au văzut deja cum se luminează cerul la Răsărit şi au simţit că izvorul primăvăratec al vieţii veşnice a început să topească, prin căldura sa, rigiditatea preconcepţiilor lor.
Oare nu poţi simţi Terra, pe măsură ce te apropii? Nu simţi cum te învăluie cu materia ei? oare formele tale de viaţă nu sunt acum suficient de pregătite pentru a primi definiţiile-binecuvântări care vor pune capăt perioadei tale larvare? Tu le-ai spus să se înmulţească şi să umple pământul şi iată, ei umblă pe toată faţa aceste planete şi stăpânesc fiecare peisaj locuibil. E bine aşa. Tu nu judeci după cum judecă oamenii.

POSTFAŢĂ

O apropiere mai rapidă ar fi făcut ca specia voastră să crească prea repede şi să se despice datorită slăbiciunii interioare, aşa cum se despică un pom fructifer crescut într-un sol cu o fertilitate excesivă. O apropiere mai rapidă v-ar fi lăsat cu celulele predispuse la toate bolile ce putea fi întâlnite în călătoriile tale. În timp ce visai că eşti mai mult decât unul, ai crescut cu grijă această specie. Ai avut grijă ca ei să fie
inoculaţi împotriva pericolelor ce ar putea să-i pândească pe cei fără experienţă în expresia fizică. Sunt, Doamne, la ora actuală, patru miliarde şi jumătate, fiecare un holoid cu circuit fizic inactivat, identic cu reţeaua energetică din câmpul tău vibraţional. Civilizaţia de faţă... numai tu o poţi vindeca.

Ken Carey - Transmisiunile Semintiei Stelare (1978-1979)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu